2777
2789
من از طرفداران پر و پا قرص طبیعی بودم و هستم و حدود 4 ماه پیش که قرار بود پسرم به دنیا بیاد به پای طبیعی ایستادم و تا مراحلی اش هم پیش رفتم اما تقدیر من این نبود و به دلیل افت ضربان قلب پسرم اورژانسی سزارین شدم و بااینکه شکرخدا زایمان خوبی داشتم اما هنوز که هنوزه به اونایی که طبیعی زایمان میکنن حسادت میکنم و همش به خودم میگم ای کاش میشد!!! ولی خب خدا نخواست و ب هرحال پسرعزیزم الان صحیح و سلامت شکرخدا کنارمه...
ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد ......حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
من طبیعی زایمان کردم و بازهم طبیعی رو انتخاب میکنم برای دفعه های بعدی ... تجربه فوق العاده و نابی هستش که بنظرم کسایی که سزارین میکنن از یه تجربه فوق العاده خاص و زیبا و معنوی محروم میشن اینکه بچه تو بلافاصله بزارن رو بدنت و تو دیگه هیچ دردی نداشته باشی عالیه زایمانم خیلی راحت بود و بعدشم اصلا اذیت نداشتم بلافاصله بعد تولد پسرم شدم مثه قبلم بدون هیچ ناراحتی اما میدیدم خانومایی که همونجا سزارین کرده بودن و چقدر اذیت بودن و نمیتونستن از روزها و لحظات اولیه ورود بچشون لذت ببرن
از روزی که مادر شدم دیگه نتونستم بدون شرمندگی به چهره مادرم نگاه کنم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاطره خیلی خوبی از زایمانم دارم... کلاس های آموزش بارداری میرفتم و خیلی علاقه مند دنبال میکردم و نرمش ها رو انجام میدادم ماه آخر هر شب پیاده روی میرفتم چون زایمان طبیعی رو انتخاب کرده بودم و اگر کسی میگفت ممکنه لحظه آخر مشکلی پیش بیاد و نتونی طبیعی زایمان کنی جواب من این بود که از نظر من هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و خواست و تصمیم من طبیعی هست و خدا هم در موضوعی که من شک ندارم کمکم خواهد کرد. 2هفته مانده به زایمان پزشکم کنفراسی داشت در خارج از کشور که باید میرفت . خداروشکر توکل داشتم و کوچکترین استرسی به خودم راه ندادم. چند روز بعد از سفر دکترم یک شب بعد شام دل درد گرفتم گمان کردم از غذاست ولی با این حال تا صبح تمام حرکات نرمشی که در کلاس آموزش دیده بودم انجام دادم و حالم کاملا خوب بود تا عصر که رفتم بیمارستان و بعد از 15 دقیقه دخترم شکر خدا دنیا اومد شیرین تر لحظاتی که سپری شد روزی که برای واکسن رفتیم کسانیکه سزارین کرده بودن به سختی و با کمک باید روی صندلی مینشستن و باتعجب از من سوال میکردن شما طبیعی زایمان کردی؟؟!!!!چقدر حالت خوبه!!! خدا روشکر اگر در کاری مصمم باشیم و به قدرت خدا ایمان داشته باشیم هیچ مشکلی نمیتونه مارو از هدفمون دور کنه
2805
من دو تا زایمان داشتم، هر دو هم طبیعی! وسطهای بارداری دوم، وقتی بهم گفتن بچه بریچه، فکر میکردم الان از غصه و ترس سکته میکنم!!! ولی خدا رو شکر دخترم چرخید و یه زایمان طبیعی دیگه برام ممکن شد. این که طبیعی ها میگن بخیه هاشون درد داشته و سزارینی ها میگن نداشته، به خاطر مصرف مسکنه. وگرنه من برای درد بخیه هام یکی دو روز اون هم در حد پروفن مصرف کردم. ولی به سزارینی ها تو همون بیمارستان و حین عمل مورفین تزریق میکنن و بعدش هم بهشون شیاف دیکلوفناک میدن که هر دوی اینها مسکنهای بسیار بسیار قویه و مستقیم وارد شیر مادر میشه و به بچه هم منتقل میشه. وگرنه بخیه های زایمان طبیعی و سزارین اصلا قابل مقایسه هم نیست! بخیه زایمان طبیعی حداکثر یه لایه پوسته. بخیه سزارین همه لایه های پوسته، یه لایه عضله است، و یه لایه خود رحم. واضحه که اینها قابل مقایسه با هم نیست. اون ماجرای تغییر شکل واژن و افتادگی و اینها هم مال قدیمهاست که 8-7 تا بچه می‌آوردن اون هم شیر به شیر. وگرنه با دو سه تا زایمان، با رعایت فاصله مناسب (حداقل سه سال) اصلا هیچ تفییری رخ نمیده. ضمنا من از هیچ روش بی دردی هم استفاده نکردم. البته خیلی درد داشت ها. بیشتر از همه دردهای دنیا. ولی در یک لحظه بچه عین ماهی سر میخوره و میاد تو بغلت و همه دردها پر میکشه و میره! من که به هر دو دخترم به محض تولد تا دوساعت اول شیر میدادم و تماس پوستی باهاشون داشتم.
من دقیقا یک سال پیش پسرم رو طبیعی به دنیا اوردم به انتخاب خودم که بعداز کلی مطالعه بهش رسیدم بسیار راضی هستم از کاری که کردم واگر دوباره باردار بشم حتما طبیعی زایمان میکنم در مورد بخیه هم بگم که خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنید خوب میشن فقط نیاز به مراقبت داره به خدا توکل کنید وازراهی که خوذش قرار داده زایمان کنید قطعا خودش سختیشو اسان میکنه
من با وجود تحمل درد زایمان طبیعی به صورت اورزانسی سزارین شدم هردو زایمانم به صورت سزارین بوده ......ولی بنظرم زایمان طبیعی بهترین روش زایمانه بشرط داشتنه دکتر خوب و بیمارستان خوب ..
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

من هم طبیعی زایمان کردم بدون اپیدورال و با درد ، تجربه سزارین ندارم و خیلی خوشحالم که طبیعی زایمان کردم درد داشت ولی درد شدید 1 ساعت بود و بعدش انگار نه انگار اتفاقی افتاده ،پس فرداش میخواستم برم سر کار برای کارای بیمه!! ولی مامانم نذاشت ، برای بچه هم طبیعی خیلی بهتره بچه کامل و موقع به دنیا اومدنشه تورو خدا اگه میخواین سزارین هم کنید بذارید درد زایمان شروع شه بعد سزارین کنید نه اینکه 2 هفته زودتر بچه رو بدنیا بیارید ، روزهای آخر تو تکامل و هوش بچه واقعآ تاثیر داره
خانم شنگول و منگول هر کسی نظر خودش و تجربه خودش را داره . نظرتون را به دیگران تحمیل نکنید . طبیعی دوست دارین موردی نداره یکی مثل من و نینا طرفدار سزارین هستیم . طبیعی هم خیلی عوارض داره شما هم از افتادگی رحم و عفونت های بخیه طبیعی با خبر هستید !!!!!!!!!!!!!!
من پسرم رو طبیعی به دنیا اوردم وزنش 3700 بود کل زایمانم 4ساعت طول کشید 2 ساعت اول که دردهام شروع شد خونه پیش همسرم بودم خیلی راحت گذشت دو ساعت بعد رفتم بیمارستان راحت زایمان کردم اون لحظه که پسرمو دیدم بهترین لحظه زندگیم بود گرفتم بغلم و بوسش کردم یه ساعت بعد خودم میرفتم رو تخت پاییم میومدم خیلی خوب بود
عکس گل پسرم قند عسلم ایهان جون http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015041919151333740 [smiley]l/l_31.gif[/smiley] ***همسرم پسرم خیلی دوستتون دارم***
من خیلی به این انتخاب فکر کردم ولی با توجه به نحوه فوق العاده غلط رایمان طبیعی در ایران به اکراه سزارین و انتخاب کردم.عمل بسیار بسیار راحتی داشتم از همون اول حالم خیلی خوب بود.دخترمم از اول شیرمو خورد ولی هنوز وقتی میشنوم کسی طبیعی زاییده احساس ضعف میکنم.کاش کشور ما از این لحاظ به پیشرفت کشورهای اروپایی رسیده بود.
من دوست داشتم سزارین بشم چون هم ترس داشتم هم اصلا اززایمان طبیعی و عواقبش خوشم نمیومد،خداروشکر بچمسرش بالا بود ونچرخید و سزارین شدم،شاید این روش زایمانم عوارضی داسته باشه ولی من به طبیعی زایمان کردن ترجیحش میدم
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
2810