2777
2789

شنیدن صدای قلب نوزاد یکی از لحظات زیبا و به یادماندنی است. تمام پدران  و مادرانی که این لحظه را تجربه کرده اند، هیچگاه خاطره این روز شیرین را فراموش نمی کنند. احساس شما در این روز چگونه بود. خاطره و احساسات خود را با سایر کاربران نی نی سایت به اشتراک بگذارید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

8 هفته بودم که رفتم سونو وقتی دکتر دستگاه رو روی شکمم گذاشت پرسیدم دکتر قلب داره. دکتر گفت معلومه که داره و صدای دستگاه رو بلند کرد و من قشنگترین صدای زندگیمو شنیدم. نفس بند اومده بود و از گوشه چشمم اشک میریخت...
2805
بی نظیر ترین صدای هستی انشالله خدا قسمت همه ی منتظرا کنه.
قهرمانی در وجود تو خفته است ...کافیست بیدارش کنی تا به بهترین خواسته هایت برسی .
(یا امام زمان(عج)ادرکنی)
Lilypie Waiting to Adopt tickers
هفته36 خدایا خودت نینیمو حفظ کن و به همه ی دوستای منتظرم نینی سالم عطا کن
هیچ صدایی آرامش بخش تر از این توی دنیا وجود نداره.الهی همه منتظرا تجربه کنن.آمین
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
لحظه ای که با دنیا عوضش نمیکنم,خیلی بیاد موندنیه
من تنها زمانی شما را هدایت می کنم که شما خود را کاملا به من سپرده باشید و زمانی که من شما را از راهی به راه دیگری که انتظارش را ندارید هدایت کنم خود شما را در میان بازوانم حمل خواهم کرد.
منم در ٨ هفتگی وقتی صدای قلب دخترمو شنیدم گریه کردم ، و هر هفته میرفتم استخر مخصوص چون قبلش تست میگرفتن و من صدای قلبشو میشنیدم، الانم وقتی دلم تنگ میشه گوشمو میذارم رو سینش تا صدال قلب کوچیکشو بشنوم٠ خدا نصیب هرکی دوست داره بکنه
دخترم عشقم، همه زندگی من، تنها آرزوی برآورده شده ی من از کودکی... دوستت دارم.. خدا نگهدارت باشه.
اصلا" قابل توصیف نیست . من تا قبل از هیجده هفتگی صدای قلبش رو نشنیده بودم . رفتم سونو برای سلامت یه دفعه دیدم یه صدایی میاد . دلم هری ریخت و اشکام همینجوری میومد . بزرگی خدا رو شکر
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
2810