2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6786 بازدید | 71 پست
ولش کن عزیزم اون احمقه من حتی جوابشو ندادم بعدش  نمیبینه بردم بیمارستان بعدم نوشتم ازمایشاش او ...

ازه واقعا

موندم بعضی از ادما چقدرررر میتونن قساوت قلب داشته باشند

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر و پسر منم دقیق همین جوری شدن

میشه توضیح بدی بعد چندوقت دیگه خوب شدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ازه واقعا موندم بعضی از ادما چقدرررر میتونن قساوت قلب داشته باشند

زده دانشجوی روانشناسی 😂🤣فکر کنم تو گاوداری مدرکشو گرفته

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

عزیزم سلام پیام دادی بهم اومدم بگم این ویروس خیلی اذیت میکنه بچه من هنوز بعد از ۱ماه هنوز گوشش التهاب داره ۲تا کواموکسی کلاو خورده ۱دونه سفیکسیم الانم دارو اموکسی سیلین میخوره. نظر من اینکه حتما ببر پیش تول گیر شاید تو گلوش چیزی گیر کرده یکی از اشناهای ما بچش اینجوری بود تبش قطع نمیشد همش بالا میاورد بردن پیش تول گیر دیدن گلوش چیزی گیر کرده حالا یه ببر نشون بده ضرر نمیکنه گلم انشاالله انشاالله انشاالله خیلی زود خوب بشه فرزندت بحق امام زمان

و اینکه من بعد از ۳تا متخصص کودک بردم متخصص گوش حلق بیتی اگه اونجا هم ببری دکتر گوششو نگاه کنه بد نیست از بچه من نوار گوش گرفتن و عکس گلو بخاطر لوزه انشاالله خیلی زود خوب بشه عزیزه دلم

عزیزم سلام پیام دادی بهم اومدم بگم این ویروس خیلی اذیت میکنه بچه من هنوز بعد از ۱ماه هنوز گوشش التها ...

سلام قشنگممممم ممنونم که وقت گذاشتی عزیز دلم 

دخترم خوب شده عزیزم اسهال و استفراغشم به خاطر کواموکسی کلاو بود 

وقتی دکتر قطعش کرد بعد دوروز اوکی شد البته با دوتا دارو دیگه 

پیش دکتر گوش و حلق و بینی بردم گفتم انتی بیوتیک کافیه التهاب و عفونت گوشش کامل از بین رفته چون تو بیمارستان ۵ نوبت انتی بیوتیک قوی گرفته بود 

الهی هیچ بچه ای هیچ جای دنیا مریض نشه 

بازم ممنونم ازت نازنیم

سلام قشنگممممم ممنونم که وقت گذاشتی عزیز دلم  دخترم خوب شده عزیزم اسهال و استفراغشم به خاطر کو ...

خدا رو هزار مرتبه شکر که گفتی خوب شده خیلی فکرم پیشش بود انشاالله هیچوقت دیگه مریض نشه🙏

خدا رو هزار مرتبه شکر که گفتی خوب شده خیلی فکرم پیشش بود انشاالله هیچوقت دیگه مریض نشه🙏

مرسی عزیز مهربون ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم ببخشید پسر من ۱۵ ماهش خواهش میکنم پیامم دیدی جواز بده 

از ۱۲ فروردین مریض بود ولی خوب شده بود یهو ۱۸ شروع کرد به تب ۴۰ درجه دارم در میکنم بستری ۳ روز فقط تب داره 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
سلام عزیزم ببخشید پسر من ۱۵ ماهش خواهش میکنم پیامم دیدی جواز بده  از ۱۲ فروردین مریض بود ولی خ ...

سلام عزیزم خوبی 

ببین ویروسی که دختر من گرفت هنوزم ادامه داره واسه بچه ها 

نگران نباش دختر من بعد همون بستری اوکی شد 

حتما ببرش دکتر و ازمایش بده 

اصلا پشت گوش ننداز تب یعنی عفونت تو بدن بچه هنوز هست