2777
2789
عنوان

شوهر نامردم برای خودش غذا سفارش داده برای من‌که باردارم سفارش نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 123 پست
برو غذا بگیر ازش غلط کردههه

😂😂😂والا من جاش بودم از غصه نمی‌ذاشتم اون یه لقمه هم بخوره همشو خودم می‌خوردم که یاد بگیره مثل آدم دوتا غذا سفارش بده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بجات باشم پا میشم بهترین چیز تو فریزر برا خودم درست میکنم میخورم

اگه گوشت لقمه داری سریع یکم سس بزن و نمک و فلفل و یکم ابلیمو ببر خودت کباب کن یا سینه مرغ کامل بزار گریل شه دورشم گوجه و سیب زمینی بزار نوش جان کن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
😂😂😂والا من جاش بودم از غصه نمی‌ذاشتم اون یه لقمه هم بخوره همشو خودم می‌خوردم که یاد بگیره مثل آدم ...

دقیقا😂😂

من اصلا سر شکم شوخی ندارم فکر کن حامله هم باشی!

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
مرسی عزیزم زنگ زدم سفارش دادم مجبور شه خودش پول بده 

الاهی بگردم نوش جانت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
2810