2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین  حالا درباره چی ویدیو میسازی؟

مرصی دادا ❤️ 

مهم نیست هرچی باشه.. 😂 فعلآ سه بار موضوع عوض کردم تا ببینم رو چی ثابت میمونم... 💨🗿 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
مرصی دادا ❤️  مهم نیست هرچی باشه.. 😂 فعلآ سه بار موضوع عوض کردم تا ببینم رو چی ثابت میمونم... ...

بزن تو کار دلقک بازی😂😂😂

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
بزن تو کار دلقک بازی😂😂😂

😂😂😂 ن بابا دلقکی بلد نیستم 

بدون تصویر و بدون صدا 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
😂😂😂 ن بابا دلقکی بلد نیستم  بدون تصویر و بدون صدا

داش این چ رسمشه دیگ پس چیکار میکنی😐

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
ماهی 50-60 تومن درآمد زیاده؟ 

تو تهران خیلی کمه. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
داش این چ رسمشه دیگ پس چیکار میکنی😐

فیلم می‌سازم بدون اینکه تصویر خودم توی فیلم باشه یا صدای خودم... 

وگرنه فیلم تصویر و صدای خودشو داره 😂

تو تهران خیلی کمه. 

میدونم اصن ی ماشین درست حسابی نمیشه خرید باهاش:/ 

ولی سنمم درنظر بگیر :) 

میدونم اصن ی ماشین درست حسابی نمیشه خرید باهاش:/  ولی سنمم درنظر بگیر :)

من 17 بودم درامدم همینقدره تا الان. شعار نمیدم ولی دنبال علاقت بری توش کلی پوله

سن تو این دوره بهونس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
فیلم می‌سازم بدون اینکه تصویر خودم توی فیلم باشه یا صدای خودم...  وگرنه فیلم تصویر و صدای خودش ...

داس اونو از نت هم میتونن ببینن برو یکم مث فرشاد بخند یکم مث سوگنگ کراش دخترا شو اونوقت درامدت خوب میشه

نه منظورم چطوری میشه استخدام شد  تحصیلاتمون چقدر باید باشه ؟  و حقوقش چقدره البته داخله ...

استخدامش که، رسمی نیست. از طرف آموزش پرورش. اینطوری نیست.

شما دوره های مربی گری مهد رو که بگذرونی، میتونی بری تو مهد ها بعنوان مربی مشغول شی.

من سال اولم، از کمک مربی بودن شروع کردم، رفتم مهدهای اطراف خونه مون، همه رو گشتم، اونی که با آیتم هام سازگاری داشت رو انتخاب کردم، گفتم من میخوام بیام کنار دست مربی تون تو کلاس، پول هم نمیخوام، فقط میام ک یاد بگیرم.

سال بعدش، تو یکی از دوره هائیکه شرکت میکردم، چون نمره قبولی خوبی گرفتم، از طرف همونجا، بهم پیشنهاد کار داده شد، و از اونجا شدم مربی اصلی کلاس.

باز سال بعد  از توی دیوار، یه مدرسه غیردولتی پیدا کردم ک دنبال مربی برای پایه پيش دبستانی شون بودن، رفتم و مصاحبه و اینا، استخدام شدم، و چون از کارم راضی بودن، و منم از اون مجموعه خوشم اومد، الآن ۳ ساله که پیاپی همونجا مشغولم

2810