2777
2789

کلفتی دستمزدش یک دست کتک آبدار

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه والا کل درآمدمه  من مث شما پولدار نیستم پنجاه تومن پول تو جیبیم باشه 🤣💔

۵۰ ملیون؟شغلت چیه؟

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه  پيش دبستانی بسیار بسیار سخت تر از باقی پایه هاست ، و بسیار صبوری و انرژی میخواد. اما اجر و قُرب مربی ش، کمتر از بقیه معلمینه.

حقوقشم که... قربونش برم

ولی نمیدونم با این وجود، چرا دست از سرش برنمیدارم😄

آخه من عاااشق بچه های ۵ و ۶ ساله یم.

و واقعا هم استعداد دارم توی کار با همین سن

بچه ها یه سوال 

من الان یه خواستگار دارم پرستار هستش و طرحش رو تموم ‌کرده و استخدام رسمی هم شده یعنی اینطور ک خودشون گفتن جدا از طرح ۳ ساله یا ۲ ساله داره کار میکنه .. درآمد پرستار در این حدود چطوری هستش ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بستگی به شهری که آدم زندگی میکنه داره  شهرستان باشین خوب اره خیلی خوبه شهرای بزرگ از جمله تهر ...

متاسفانه تهرانم :/ 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
با اینکه  پيش دبستانی بسیار بسیار سخت تر از باقی پایه هاست ، و بسیار صبوری و انرژی میخواد. اما ...

برای مربی مهدکودک دیپلم قبول میکنن 

چطوری میشه استخدام شد 

مزایا بیمه این چیزا داره یا نه 

حقوقش چقدره دقیقا

حداقل ۸میلیون الی ۹ میلیون  حداکثر تا ۱۷ میلیون هم داشتم:)

البته خب تمام این مبلغ سود خالص نمیمونه باید جنس جدید بیارم هر بار قیمت بالا میره و بدبختی های خودشو داره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
برای مربی مهدکودک دیپلم قبول میکنن  چطوری میشه استخدام شد  مزایا بیمه این چیزا داره یا ن ...

من فقط مهدهای خصوصی و غیردولتی کار کردم.

جاهاییکه بودم، از بیمه خبری نبوده تا الآن. 

حقوقم که گفتم، بین ۳ تا نهااایتا ۷، متغیره. بسته به سابقه کاری، و جاییکه استخدام میشی.

من خودم دیپلمم.

و انقدر عاشق معلمی هستم که، رفتم دنبال ادامه تحصیل، تا بتونم تو این زمینه رشد داشته باشم.

۵۰ ملیون؟شغلت چیه؟

اوهوم 

اینستاگرام و یوتیوب:/ همش یوتیوبه فعلآ از اینستاگرام چیزی درنیومده 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
چطوریه اموزشم داری؟

آموزش که دوره گرفتم و دیدم 

ولی الان خودم نه ندارم. 

کلا تو کار فروش مهارت بالایی دارم. و خیلی زیرک هستم. بعد کنکور ان شاءالله بهتر میشه اوضاع وقت بیشتری دارم و همه چی رو بهتر پیش میبرم 

اوهوم  اینستاگرام و یوتیوب:/ همش یوتیوبه فعلآ از اینستاگرام چیزی درنیومده

افرین 

حالا درباره چی ویدیو میسازی؟

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
2810