2777
2789
من 17 بودم درامدم همینقدره تا الان. شعار نمیدم ولی دنبال علاقت بری توش کلی پوله سن تو این دوره بهون ...

عع شغلت چیه ؟ 

میدونم:/ Mer30 

اوهوم.. ولی با گذشت زمان بیشتر میشه قطعاً:( 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
داس اونو از نت هم میتونن ببینن برو یکم مث فرشاد بخند یکم مث سوگنگ کراش دخترا شو اونوقت درامدت خوب می ...

هه‌هههه 😂😂 ن آخه کانال من کلا انگلیسیه.. دنبال کننده‌هاش ایرانی نیستن 😂 اگه مث سوگنگ و فرشاد چند سال وقت بزارم خیلی بیشتر از اونا میشه 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عع شغلت چیه ؟  میدونم:/ Mer30  اوهوم.. ولی با گذشت زمان بیشتر میشه قطعاً:(

نقاشی گرافیکی 

خاهش بی ادب :/ 

ببین اگع زبانت خوبه هرکاری که توش خوبیو مخصوصا اگه انلاینی باشه سعی کن یجوری به مخاطبای خارجی برسونی. اونموقع درامدت به دلار میشه. لااقل از این دلار گرون یه استفاده ببر

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
نقاشی گرافیکی  خاهش بی ادب :/  ببین اگع زبانت خوبه هرکاری که توش خوبیو مخصوصا اگه انلاین ...

واو نقاشی گرافیک حرفه‌ای باشی میتونی خیلی راحت پولدار بشی.. 

چرا بی‌ادب!؟ 

آره اینجوری خیلی خوبه ولی ایران کلا یکم دردسر داره با تحریماش... 

واو نقاشی گرافیک حرفه‌ای باشی میتونی خیلی راحت پولدار بشی..  چرا بی‌ادب!؟  آره اینجوری خ ...

الان همه جوره نقاشی میخرن حتی کار با هوش مصنوعی هم بلد باشی میتونی یدونه طرحشو 15 دلار بفروشی. 

اخه اینو :/ دادی فک کردم شوخی گرفتی

اره دردسر داره ولی شدنیه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
الان همه جوره نقاشی میخرن حتی کار با هوش مصنوعی هم بلد باشی میتونی یدونه طرحشو 15 دلار بفروشی.  ...

اصن وقتی داری نقاشی می‌کشی میتونی فیلم بگیری تو یوتیوب آپلود کنی کانال بزنی درآمدت خیلی بیشتر میشه نسبت ب الآن... دست راستت رو سر ما درآمدت خوبه... 

نه شوخی نبود.. ببخشید 😂💙 

بعضیا با تورم تو ی شب چن میلیارد درمیارن.. اونوقت ما..!! هعی خدا 

اصن وقتی داری نقاشی می‌کشی میتونی فیلم بگیری تو یوتیوب آپلود کنی کانال بزنی درآمدت خیلی بیشتر میشه ن ...

فدات باباااا😂🖐. باید سعی بتونی از هر سختی یه فرصت گیر بیاری تا خودتو جمع کنی خیلی سخته. 

بیخیال بقیه تا سنت خوبه خودتو به یه درامد برسون

فدات باباااا😂🖐. باید سعی بتونی از هر سختی یه فرصت گیر بیاری تا خودتو جمع کنی خیلی سخته.  بیخ ...

😂😂 

فقط اولش خیلی سخته.. بعد از اینکه راه بی‌افتی دیگه تمومه... 

هعی فعلآ که تلاش میکنیم تا ببینیم چی میشه 

😂😂  فقط اولش خیلی سخته.. بعد از اینکه راه بی‌افتی دیگه تمومه...  هعی فعلآ که تلاش میکن ...

نمیدونم والا برا من که هنوزم سخته لنتی😐

نمیدونم والا برا من که هنوزم سخته لنتی😐

همیشه سخته.. ولی وقتی بدونی قراره چیکار کنی سختیش کمتر میشه 

همیشه سخته.. ولی وقتی بدونی قراره چیکار کنی سختیش کمتر میشه 

خب تو میدونی میخوای چیکاره شی

خب تو میدونی میخوای چیکاره شی

تقریباً 

هم آره، هم ن‌ 

دارم پیدا میکنم 😂 

تقریباً  هم آره، هم ن‌  دارم پیدا میکنم 😂

موفق باشی پس😂🤦‍♀️

سعی کن یه شغل انلاین سبک داشته باشی یه شغل دیگه هم تو جایی که هستی پیدا کنی که اگه یکیش به مشکل خورد اونیکی رو داشته باشی. خودم دارم همینکارو میکنم

موفق باشی پس😂🤦‍♀️ سعی کن یه شغل انلاین سبک داشته باشی یه شغل دیگه هم تو جایی که هستی پیدا کنی که ...

ممنون 😌🤣 همچنین 😂 

اوم موافقم ولی باید تلاش کرد این دوتا 🔥💨🗿 

2810