2777
2789

کسی میدونین کمکم کنه ی مشاور کنکور 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

قلم چی پشتیبان هاش بد نیستن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
قلم چی پشتیبان هاش بد نیستن

هزینه چند

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قشنگم

بنده تاپیکاتون رو دنبال میکنم، و عمیقا بابت شرایطی که دارید ناراحتم، متوجه ام کنکور چه بلایی سر جوونا میاره، میدونم ممکنه چندین بار شمارو ناامید کنه از زندگی

و من در جایگاه و لولی نیستم که بخوام کسی رو راهنمایی کنم، ولی بعنوان دوستت میگم همه چیز کنکور نیست

هزینه که این سال ها برای کنکور کردین رو اگه صرف یه هنر دیگه میکردید الان به موفقیتی که میخواستید رسیده بودید

وقتی میبینید آینده شما در کنکور و دکتری نیست، لطفا عقب بکشید

خودتون رو انقدر عذاب ندید لطفا

هزینه چند

نمیدونم والا ولی خیلی نمیشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
سلام قشنگم بنده تاپیکاتون رو دنبال میکنم، و عمیقا بابت شرایطی که دارید ناراحتم، متوجه ام کنکور چه ب ...

سلام دوست گلم خوبی 😇🥀

مرسی ک هم دردی کردی باهام آبجی نمیدونم چی بگم من وافعا نمیتونم برم سمت خیاطر و آرایشگری و ...علاقه ندارم

رهگذر من از قدیم تاپیک هات رو میخوندم

رهگذر اونیکی داره بهت ظلم نمیکنه خدا و دنیا نیست..خودتی

بشدت کمال گرایی.. میگی یا این یا اون..بدشت مقاومت داری

و مغزت مهاجرات دانشگاه و رشته های دیگ رو قبول نمیکنه..

چون مقاومت زیاد داری و خیلی کمال گرایی... با این حجم از کمال گرایی به هیج جا نمیرسی... روزی ۲۴ ساعت هم بخونی فایده نداره.. چون ذهنت مشکل داره...

آدمی که گریه و لجبازی میکنه و اعتماد بنفس اینقدر داغونی داره چه به موفقیت...  خدا معلومه تورو به موفقیت نمیرسونه چون آدم مناسب نیستی‌...چون لایقش نیستی...

تو تا خودتو درمان نکنی، تا از کمال گرایی و مقاومت  دست بر نداری، تا اعتماد بنفست رو خوب نکنی،،، کنکور قبول نخواهی شد.. 

این حرفا زدنش بهت فایده نداره چون صدنفر گفتن و تو مقاومت میکنی.. و خودت زندگیتو جهنم کردی برای خودت.

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

منم تو شرایط توعم سنم رفته بالا و ی کاردانی گرفتم باز برگشتم برای کنکور ولی فرقم باهات اینه خودمو ازار نمیدم 

بعدم حس میکنم یچیزیی هست ک امثال من و تو از فکر کنکور درنمیایم 

خواستم بهت بگم شرایط کنکور تغییر کرده یذره بخون برا کنکور باقی تمرکزتو بذار برای ترمیم نمرات احتمالش هست یچیز دربیای

رهگذر من از قدیم تاپیک هات رو میخوندم رهگذر اونیکی داره بهت ظلم نمیکنه خدا و دنیا نیست..خودتی بشدت ...

سلام آبجی خوبی

ینی میگی تسلیم شم 😔 ؟ برم سمت چیزی ک تا ابد توش زجر میکشم 

من دیگ ب نقطه ای رسیدم ک دیگ هیچی برام ارزشی نداره 

وقتی ک ذوق دانشگاه داشتم مثل ی بچه تازه متولد شده حس زندگی داشتم تا الان زندگیم جهنم شد 

ب خدا میگم اگ قرا. بود نرسم چرا این مقاومت تو وجودم گذاشتی چرا این هدف این قدر سرسختانه گذاشتی تو وجودم وقتی قرار نبود نشه 

چرا از اول باید اینقدر درس میخوندم چرا نشدم مث بقیه 

منم تو شرایط توعم سنم رفته بالا و ی کاردانی گرفتم باز برگشتم برای کنکور ولی فرقم باهات اینه خودمو از ...

هعیسی همه میگن الکی مقاومت میکنی ولش کن برو سمت چیزای دیگ اما قبولش برام سخت 😔

سلام آبجی خوبی ینی میگی تسلیم شم 😔 ؟ برم سمت چیزی ک تا ابد توش زجر میکشم  من دیگ ب نقطه ای ر ...

گآهی اوقات نمیشه...هر کاری کنی نمیشه.. چون دست تو نیست.‌. من دوبار بخاطر ی موضوعی جراحی کردم اما بازم خوب نشد ... تا دم مرگ رفتم اما نشد..و بعدش به سختی پذیرفتم که نمیشه. ‌..متاسفانه مقاومت داری و پذیرش نداری.. خودت مقاومت داری.. کسی نزاشته توی وجودت...

این چندماهم تحمل کن کنکور بده.. اما دیگ بعدش ولش کن..

میدونم از رشته های دیگ متنفری و دلت نمیخاد عمرت تلف بشه... اما شاید استعداد تو توی ی چیز دیگه اس که خودت خبر نداری هنوز ازش... باید یه هدف جدید پیدا کنی،، یه علاقه جدید..یه علاقه جدید که بجای اینکه تورو بسمت خودکشی ببره.. تورو بسمت موفقیت میبره.. شاید این مسیر کنکور برای تو نباشه....وقتی میبینی یه مسیری اشتباهه و نتیجه نمیده اونم چندساله... مسیرت رو عوض کن

سلام آبجی خوبی ینی میگی تسلیم شم 😔 ؟ برم سمت چیزی ک تا ابد توش زجر میکشم  من دیگ ب نقطه ای ر ...

ببین به این کارت میگن مقاومت.... برم توی فلان مسیر که زجر بکشم؟ از کجا میدونی قراره زجر بکشی؟ ..قراره بیشتر از اینی که الان هستی زجر بکشی؟.. مگه تو آینده رو میخونی؟

کنکور برات مسیرت نیست، بهداشت علاقه نداشتی،،، با این دوتا به هدفت نمیرسی,, شاید باید بشینی دنبال ی مسیره دیگ..

بعدشم این بیمارستان برای دستیار پرستار و بهیار استخدام میکنن با مدرک دیپلم .. چرا ثبت نام نمیکنی؟ اول پاتو وارد بیمارستان میکنی.. چندسال کار میکنی دوست و آشنا پیدا میکنی بعد کم کم  با زرنگی خودت رو از کمک پرستار میکنی پرستار...

ببین به این کارت میگن مقاومت.... برم توی فلان مسیر که زجر بکشم؟ از کجا میدونی قراره زجر بکشی؟ ..قرار ...

سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست 

میگی اولین چیز مهارت های دخترونه ک الان علاقه ای ندارمرو متنفرم ازش من حتی ثانیه ای نمیتونم اونجا رو تحمل کنم حتی نمیتونم تصورش کنم بخدا مقاومت نمیکنم 

ی چیزی هست حتی تصورش منو زجر میده دیگ چجوری انجامش بدم 

اخه چ راهی دارم ب غیر این کنکور کوفتی ک علاقه داشته باشم بهش فکرش حالمو بد نکنه شوهر؟ دانشگاه آزاد و پیام نور ؟

مهارت و هنر اینا حالمو بد میکنن فکر میکنم بهشون نفسم میگیره دستام میلرزه بخدا پانیک میشم از فکر بهشون 

من قبلا دانشگاه آزاد کوفتی بودن ترمی ۸ یا ۹ میلیون تومن پول دادم سال ۹۹ باز پا شم برم توی این دانشگاه دزد و هر روز تاپیک بزنم وای شهریه وای حقم نیست 

ی چیزی علاقه داشتم رفتم دنبالش اونم باشگاه بود ک اینم بنظرم کار خوبی نکردم من کلی پول خرج کردم توی این راه هیچ ارزشی نداشت 

2810