2-ببین شهرتون چقد بزرگه.کشورمون و بعدش جهان.میبینی کره زمین چقد بزرگه اما از توی فضا فقط یه نقطس.یه عالمه سیاره و ستاره و کهکشان. همه اینهارو خدا آفریده.ببین خدا چقدر قدرتمنده😍😍
زیست که خوندی عشقم😘میبینی پر بدنمون سلوله و نمیشه با چشم غیر مسلح ببینیمشون.حالا تو هرسلول فک کنم 2 متر DNA وجود داره.فکرشو کن یه صدارو که میشنویم چقد پیام های عصبی زود ارسال میشن و در لحظه صدارو میشنویم.
بعد هر گناه توبه که میکنیم خدا مارو زود میبخشه و از مادر هم بهم مهربون تره.
حالا همین خدای قدرتمند و مهربون و بخشنده بهت گفته من دوستتم و از رگ گردن بهت نزدیک ترم.
همین خدا گفته اگر بندگان گناهکار من بدونند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت اونها هستم از شدت شوق میمردند.
پس ببین چه رفیقی داریم. کسی که پشتش به همچین رفیقی گرمه دیگه نگران نیست.
مثلا تو قسط وامتو نداری بدی اما دلت گرمه به رفیق پولدارت که هواتو داره.
الان باید به خدا توکل کنی.
باید بگی خدایا من به تو توکل دارم یعنی اعتماد و اطمینان دارم که کمکم میکنی.
مثلا بگو خدا بهت اعتماد دارم که کمکم میکنی تستارو یاد بگیرم.خدایا تو قدرتمندی اطمینان دارم که که منم قوی میکنی تا وقتی خسته شدم ادامه بدم.
واسه همه کارات اینو به خدا بگو.بعد چند وقت میبینی تو چقد به خدا اعتماد داری و پشتت گرمه.دیگه نیاز به هیشکی نداری.میدونی چقد دوستت داره.دیگه با هر مشکلی فرو نمیریزی.
استرس و اضطراب:
هر راهی رو بگی رفتم قرص خوردم اما فایده نداشته فقط یه راه جواب داده اونم به سمت خدا رفتنه.میدونم دلت پره اما با خدا آشتی کن.
اگه بدونی خدا چقد دوست داره.
باخودت میگی اگه خدا منو دوست داشت تو این وضعیت نبودم.
یه کم فک کن لطفا.
اگه من یا تو قبول نشدیم تقصیر خداس؟؟
تقصیر خداس که ما تو مدرسه پایین شهر درس خوندیم؟
تقصیر خداس که تا لنگ ظهر خوابیم؟
تفصیر خداس که پدر و مادرمون تو بی پولی به دنیامون آوردن؟
که الان پول مشاور و کتاب نداریم.
تقصیر خداس که مردم بیفرهنگن اگه بری روانشناس بهت میگن روانی؟؟
نه نه نه.
چه کسی مثل خدا تو زندگیت داری که هرموقع شب و روز صداش بزنی به حرفات گوش بده ؟
همین الان شروع کن با خدا حرف بزن هرچی میخوای بهش بگو اصلا دوساعت حرف بزن.گریه کن.بعدش دلت آروم میشه.میدونی عزیزم همین که میتونی گریه کنی یه نعمته.
من اتاق جدا ندارم اگه گریه کنم همه میبینن.غرورم نمیذاره.گاهی بغض خفم میکنه و نمیذاره غذا از گلوم رد بشه.