2777
2789

خیلی از خودم بدم میاد 

همش خوابالو ام همش گیجم تا شیر میدم به بچم انگار دارم روحمو می‌کشن بعدش بی جون میشم حال هیچ کاری ندارم 

امروز شوهرم دعوام میکرد رفت به مامانش اینا هم گفت زنم خوابش سنگینه 😭

خیلی خجااااااالت کشیدم خیلی از خودم بدم اومد 

من وقتی تازه خوابیدم همون اولش یک ساعت بعد بچم گریه می‌کنه بیدار میشه خب فقط همون اولی خیلی سخته بیدار بشم اون که بیدار شدم بعدیا دیگه تا گریه می‌کنه سریع پا میشن 

انکار دیشب بچم گریه میکرد من نفهمیدم شوهرم چند بار صدام زد من متوجه نشدم یکدفعه دیدم شوهرم با عصبانیت صدام میزد یکدفعه پریدم از خواب 

چیکار کنمممممم تروخداااااااا خیلی حالم بده دلم یه جوریه شکسته 

خیلی حالم بده نمی‌دونم درک میکنید یا نه 

ولی بگید بهم راهکار داره یا نه 😭 

خدایا من صبر ندارماااا😍 صحیح سالم بغل بگیرمش ان شاءالله 😘🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب شما سنگینه فقط همین

به شوهرت بگو من تا الان ۱۰ بار بچه نیاوردم ک خوابم با گریه بچه سبک بشه 

میشنوی گریه میکنه

خودتم پدری بیدار شو ارومش کن منم بیدار کن بعدش

یه مقدار هم مسئولیت به شوهرتون بدید چون حس میکنم همه چیو انداخته گردن شما تا عذاب وجدان بگیرید

چه شوهرت رفتار احمقانه داره!!

مگه خودش مترسک هست؟!

پدر اون بچه نیست؟ وظیفه ای در قبال تر و خشک کردن بچه نداره؟!

دستش کار نمی کنه بچه رو برداره اروم کنه و بعد بیدارت کنه که بهش شیر بدی

چقدر راحت گرفتی به شوهرت. بهش یادآوری کن هر جفتتون دارید بچه بزرگ می کنید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

نه عزیزم چه تقصیری داری آخه، کاش نزدیک بودی بچه ت رو نگه می‌داشتم یه ذره استراحت میکردی کاملا میفهممت

نوزاد داری خیلی سخته هر دو ساعت یبار شیر دهی، توان و رمق و خواب رو از آدم میگیره، منم همین بودم از کم خوابی داشتم مریض میشدم، آرزوم بود یکی بچه م رو یه شب تا صبح نگه داره فقط یه شب راحت بتونم تا صبح بخوابم

به شوهرت میگفتی یه شب بچه رو نگه دار بفهمی چقدر سختی میکشم، یکم درک کنی شرایط رو

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
خواب شما سنگینه فقط همین به شوهرت بگو من تا الان ۱۰ بار بچه نیاوردم ک خوابم با گریه بچه سبک بشه&nbs ...

تا الآنم خودم بودم فقط چند روزه از سرکار اومده پیشم اینجوری می‌کنه یا میگه تو باد نیستی غذا بهش بدی خواهرم بلده 😣 دوماه دوماه سرکاره بعد ده روز میاد اینجوری میکنه

خدایا من صبر ندارماااا😍 صحیح سالم بغل بگیرمش ان شاءالله 😘🌹 

اگه مامان بدی بودی که نگران سنگینی خوابت نبودی     خوردن نمک یا غذای چرب باعث خواب سنگین میشه شبها اصلا غذای چرب یا بانمک نخور   کشک  دوغ ترشی خیارشور سس و غذای چرب فست فود و غذای رستوران ممنوع    شب قبل خواب حسابی بچه رو سیر کن تا دیرتر بیدار بشه     شوید پیازچه سیر زرشک غلظت خون رو کم میکنه خواب رو سبک میکنه    مکمل ویتامین پر انرژی میکنه حتما بخور