2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
سلام.منم چندین ساله اقدامم.مبارک باشه❤️❤️❤️ انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد. میشه بگی مشکلتون چی ب ...

اصلاح سبک کن توروخدا الهی هی دارو نخور یه تومن بده زیر نظر یه ماما صبورانه اصلاح سبک کن 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول اینکه مبارک باشه مامان خانوم❤️❤️ اصلاح سبکتون چی بود دقیقا؟؟

حذف قندو شکر کلا زود خابیدن زود بیدار شدن حذف لبنیات یوگا و پیاده روی کار کن حذف فست فود و کنسرو ماساژ شکم با روغن گرم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
یه بارعمل کرده مجردی دوباره عودکرده دیگه نمسشه وقت ازدست دادیه سالم منتظرتاثیرعمل بمونم بعدمیگن عمل ...

بعد سه ماه خوب میشن اسپرما یسال طول نمیکشه بهش،خرنوب و عسل بده باهم میکس کن یه شب در میون بده منم دادم

خوش قدم باشه میشه برای منم دعاکنی عزیزدلم؟؟

الهی دورت بگردم من خودمم همیشه ب کسی ک حامله میشد میگفتم میشه برام‌دعا کنی خدایا بحق فاطمه دل این دوستمو شاد کن هیچ زنی و نابارور نکن خیلی سخته انتظار😔😔

خدارو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارک باشه برای منم دعا کن نی نی دار بشم.❤️🌹

چشم عزیزم چشم بخدا

خیلی مبارکه عزیزم،چقد ذوق زده شدم از خوشحالیت😍😍

برا من و دوستامم دعا کن ،دعای شما زود برآورده میشه،منم ی سال اقدامم سنمم زیاده،دعا کن زودی این حس و حال خوب تو قسمت من و دوستامم بشه😍😍

من یکساله اصلاح سبک هستم 🙃 

عکس رنگی و هیسترو ماه پیش انجام دادم کلی امپول دورناف و hcg زدم امروز سه روز به موعد بی بی زدم منفی شد هیچ علائم ندارم کاش بی بی منم مثبت میشد بعد یکسال اصلاح سبک

خیلی مبارک باشه عزیزم  انشاالله سالم بگیریش بغلت میشه منم دعا کنی بیشتر از یک سال منتظرم این ...

انشاالله فردا توام با همین حس و حال میای و خبر بارداریت میدی 😍😍

خدا قسمت هممون کنه😍

2810