2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
منو یادته باهم درباره اصلاح سبک حرف زدیم😍سینم نوکش ورم کرده و درد میکنه 

عزززیززمم خیلی تبریک میگم😍😍

خداروشکر که جواب داد بالاخره برا منم دعا کن گلی

همه چیو کامل رعایت میکردی؟ پریودات منظم بود؟

بعد سه ماه خوب میشن اسپرما یسال طول نمیکشه بهش،خرنوب و عسل بده باهم میکس کن یه شب در میون بده منم دا ...

مبارک بشه انشالله به سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کن این سال جدید به منم بچه ی سالم صالح بده

خرنوب و عسو چطوری میکس میکنی؟من خرنوبو میزارم تو قوری دم بکشه؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر.منم دقیقامشکل شمارودارم شوهرم عمل کرده ولی جوابگونیست انگاربااینکه وضعیت اسپرمش بدنیست خودم ...

شوهر من تقریبا ۳ الی،۴ ماه بود باشگاه میرف و کلی مکمل میخورد اوضاع رو حی اش هم عالی شده بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزززیززمم خیلی تبریک میگم😍😍  خداروشکر که جواب داد بالاخره برا منم دعا کن گلی همه چیو کامل ر ...

بیشترشو رعایت کردم دیگه ن والا پریودم دوماه یبار بود هرماه منظم نبود 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
مبارک بشه انشالله به سلامتی دنیا بیاد برای منم دعا کن این سال جدید به منم بچه ی سالم صالح بده خرنوب ...

حتما دعا میکنم من خودم خیلی انتظار کشیدم حالتو میفهمم .خرنوب بخر بکوبش بعد بریز تو دستگاه قشنگ پودرش کن شبی یه قاشق با عسل و سیاهدانه ترکیب کن بده شوهرت بخوره

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
عزیزم متفورمین نمیخوردی؟دمعجون داروی گیاهی چی؟

ن وقتی قندو شکرو حذف کنی از ثدتا متفورمین تاثیرش بیشتره.دمنوش هم میخورم روزی یدونه دمنوشای مناسب تنبلی تخمدان

خیلی مبارکه عزیزم،چقد ذوق زده شدم از خوشحالیت😍😍 برا من و دوستامم دعا کن ،دعای شما زود برآورده میش ...

مرسی قربونت برم😍😍حتما دعا میکنم بخدا اولین دعام با دیدن بی بی چک گفتم خدایا قسمت همه متتظرا بکن این لحظه رو چون خودم خیلی سختی کشیدم بزودی بی بی جک مثبت میزنی اینو هرروز با خودت بگو منم میگفتم هرروز

ن وقتی قندو شکرو حذف کنی از ثدتا متفورمین تاثیرش بیشتره.دمنوش هم میخورم روزی یدونه دمنوشای مناسب تنب ...

ممنون عزیزم. یعنی الانم دمنوش میخورین  که باردار شدین؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
من یکساله اصلاح سبک هستم 🙃  عکس رنگی و هیسترو ماه پیش انجام دادم کلی امپول دورناف و hcg زدم ا ...

میشه حتما میشه اصلا نا امید نباش بدن با بدن فرق داره سه روز قبل موعد زوده بزار چن روزی بگذره ایشالا مثبت میشه هرروز بگو من این ماه یا بزودی حالمه میشم قانون جذب منم میگفتم و تاثیر داشت

ممنون عزیزم. یعنی الانم دمنوش میخورین  که باردار شدین؟

۸ ماهه ک میخوردم این ماه از بعد اقدام دیگه نخوردم چون باعث سقط هم میشن پودر اینو فولیک هم ۶ ماهه ک میخورم

عزیزدلممم ممنون از دعای قشنگت خاهری شک نکن که انشاءالله نی نی قشنگ شما هم صحیح و سالم بدنیا میاد عز ...

مرسی عزیزدلم انشالله خدا دل هیچ زنی رو بخاطر بچه نشکنه طعنه اینو اون خیلی سخته 

۸ ماهه ک میخوردم این ماه از بعد اقدام دیگه نخوردم چون باعث سقط هم میشن پودر اینو فولیک هم ۶ ماهه ک م ...

ممنون عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری بچه تونو

عزیزم چه مکمل هایی میخورد؟؟

منظورم همون مکمل های باشگاه همراه ورزش کراتین و پروتئین وی و اینا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810