خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
داستانش طولانیه من تنبلی داشتم ورزش و رژیم گرفتم فهمیدیم همسرم واریکوسل داره عمل کرد باز نشد رفتیم ای وی اف چون یه شهر دیگه بود هی عقب مینداختیم تا این که دو سال پیش بارداری شیمیایی داشتم و بعدش که سقط شد کرونا گرفتم و افسردگی گرفتم واسه اقدام کاری نکردم فقط یکی دو ماه طب اسلامی رفتم پارسال دعوای خانوادگی داشتیم در همین حین شهر خودمون ای وی اف پیدا کردیم تخمک کشی کردم شوهرم به خاطر دعواها گفت انتقال ندیم و بچه نمیخوام دیگه ماهم اقدام نمیکردیم ولی جلو گیری هم نداشتیم تا این که امسال میخواستم برم انتقال جنین همون ماه باردار شدم
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خب پس استراحت داشته باش فولیک اسید بخور ولی سونو زود نرو اصلا بذار قشنگ قلب تشکیل بشه