2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربونت برم😍😍😍نی نیت چیه شما

پسره عزیزجان🥰😍😘

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
اینم شانس مایه چه بدونم قربون خدابرم 😭بیضه های مردواریسی میشه خون جریانش بدمیشه وضعیت اسپرماخراب می ...

شوهر منم داشت عمل کرد پارسال بگو عمل کنه شوهرت

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
اسی علائمت چیه؟ سینه دردم داری یا سفت شدن؟

منو یادته باهم درباره اصلاح سبک حرف زدیم😍سینم نوکش ورم کرده و درد میکنه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
ای خداااااا الهی ک صحیح و سالم ب دنیا بیاد کاکل پسرررر😍😍😍

عزیزدلممم ممنون از دعای قشنگت خاهری

شک نکن که انشاءالله نی نی قشنگ شما هم صحیح و سالم بدنیا میاد عزیزم😘

خدا بهت نسل پر برکت و پر از عشق بده😍

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
منم ده ساله ازدواج کردم باورم نمیشه خاهر الان تو قشنگ حالمو میفهمی

مبارک باشه عزیزم 

منم بعد یه سقط و انتظار زیاد 

تحمل زخم زبون های بقیه 

باردار شدم 

وقتی مثبت شد

شوهرم با فریاد گفت خداااااااااا

منم گریه 

هزاران بار مبارک 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

مبارکت باشه گلم خداروشکر شکر

من عقدم یک سال و نیمه جلوگیری میکنیم،خودم هم کیستpcoدارم خیلی میترسم باردار نشم میشه دعا کن بدون سختی مامان بشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
2810