میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن
منم همینجوری بودم اوایل،تییییر میکشید از داخل
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد پریودی دارم سه روز قبل موعد یه لک رو دسمال تو دسشویی دیدم نوک سینهدهام درد میکنن پاهام بشدت درد ...
وای منم تقریبا همینجوری بودممم😍
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا