2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن

منم همینجوری بودم اوایل،تییییر میکشید از داخل

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارکه،میشه بگی اصلاح سبک تون چطوری بودع

از یه مامل تو اینستاگرام گرفتم گلم خیلی زیاده قانون اصلاح سبک ولی اصلش زود خابیدن و زود بیدار شدنه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
درد پریودی دارم سه روز قبل موعد یه لک رو دسمال تو دسشویی دیدم نوک سینهدهام درد میکنن پاهام بشدت درد ...

وای منم تقریبا همینجوری بودممم😍

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
منم همینجوری بودم اوایل،تییییر میکشید از داخل

اره تیر میکشه درد میکنه هی میگم نکنه زخم شده از تو

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

خداروشکر 😍🌸 مبارک باشه انشاءالله 🌸

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
میشه بگی چیامیگفت بهت والامنم دوبارگرفتم اصلاتاثیری نداشت.میشه اون مامارومعرفی کنی

اره عزیزم چرا نشه اسمش فرزانه تجری هست قندو شکر هرچی ک قند داره حذف نون سفید حذف لبنیات حذف پیادوری کن یوگا کار کن زود بخاب زود بیدار شو تنفس شکمی برو ماساژ شکم با روغن گرم 

2810