2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن

منم همینجوری بودم اوایل،تییییر میکشید از داخل

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه،میشه بگی اصلاح سبک تون چطوری بودع

از یه مامل تو اینستاگرام گرفتم گلم خیلی زیاده قانون اصلاح سبک ولی اصلش زود خابیدن و زود بیدار شدنه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
درد پریودی دارم سه روز قبل موعد یه لک رو دسمال تو دسشویی دیدم نوک سینهدهام درد میکنن پاهام بشدت درد ...

وای منم تقریبا همینجوری بودممم😍

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
منم همینجوری بودم اوایل،تییییر میکشید از داخل

اره تیر میکشه درد میکنه هی میگم نکنه زخم شده از تو

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

خداروشکر 😍🌸 مبارک باشه انشاءالله 🌸

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
میشه بگی چیامیگفت بهت والامنم دوبارگرفتم اصلاتاثیری نداشت.میشه اون مامارومعرفی کنی

اره عزیزم چرا نشه اسمش فرزانه تجری هست قندو شکر هرچی ک قند داره حذف نون سفید حذف لبنیات حذف پیادوری کن یوگا کار کن زود بخاب زود بیدار شو تنفس شکمی برو ماساژ شکم با روغن گرم 

2810