دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ده ساله ازدواج کردم باورم نمیشه خاهر الان تو قشنگ حالمو میفهمی
من ۴ ماهمه هنوز،باورم نشده واقعا درکت میکنم😁
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن
آره طبیعیه چند هفته اته برنامه نصب کن هفته هاتو بدونی ۸ هفته برو سونو قلب
علائمی داشتی با نه منم اقدامم ولی علائمی ندارم اصلا ۵روز تاموعدم مونده فقط درد پریودی دارم ...
درد پریودی دارم سه روز قبل موعد یه لک رو دسمال تو دسشویی دیدم نوک سینهدهام درد میکنن پاهام بشدت درد میکنن همه جام درد میکنه تا موعد امیدوار باش منم بعد موعد علائمم زیاد شد قبلش فقط درد پریوری بود
خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺