2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ده ساله ازدواج کردم باورم نمیشه خاهر الان تو قشنگ حالمو میفهمی

خدااااااروشکر عزیزم....خدا برات حفظش کنه نی نی قشنگو

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
داستانش طولانیه من تنبلی داشتم ورزش و رژیم گرفتم فهمیدیم همسرم واریکوسل داره عمل کرد باز نشد رفتیم ا ...

خداروشکر.منم دقیقامشکل شمارودارم شوهرم عمل کرده ولی جوابگونیست انگاربااینکه وضعیت اسپرمش بدنیست خودمم فولی خوب داشتم ولی نگرفت

خدااااااروشکر عزیزم....خدا برات حفظش کنه نی نی قشنگو

مرسی عزیز دلم انشالله ک سالن ب دنیا بیاد بخدا خستم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن

عزیزم مبارکه،میشه بگی اصلاح سبک تون چطوری بودع

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
واریکوسل چطوری مشخص میشه  پس چجوری این همه اطرافیامون تند تند بچه دار میشنننننن

واریکوسل با سونوکرافی بیضه مشخص میشه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
مرسی عزیز دلم انشالله ک سالن ب دنیا بیاد بخدا خستم

انشاءالله عزیزممم

از رحمت خدا نا امید نباش جانم

سوره حجرات و قلم و صلوات حضرت فاطمه

برای سلامتی نی نی هست....

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
2810