2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 125 پست
خداروشکرررر ک مثبته عزیزدلم  بهترین بارداری رو پشت سر بذاری و نی نی سالم دنیا بیاد

انشالله هنوزم باورم نشده

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ده ساله ازدواج کردم باورم نمیشه خاهر الان تو قشنگ حالمو میفهمی

من ۴ ماهمه هنوز،باورم نشده واقعا درکت میکنم😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مبارررکه عزیزدلم ایشالله صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍

میشه واسه منم دعا کنی؟ از موعدم دو روز گذشته فردا بیبی چک میزنم

دعا کن مثبت شه منم مث تو دلم شاد بشه❤️❤️❤️

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
امضات🦋🥰

🥰🥰🥰 ان شاءالله قسمت همه منتظرا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من ۴ ماهمه هنوز،باورم نشده واقعا درکت میکنم😁

میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
خیلی خوشحال شدم براتون عزیزم مبارکتون باشه مواظب خودت باش عشقم

مرسی ک انقد مهربونی قربونت برم❤

میگم واژنم از تو درد میکنه طبیعیه 🥺خدا صدامو شنید بعد اینهمه طعنه شنیدن

آره طبیعیه چند هفته اته برنامه نصب کن هفته هاتو بدونی ۸ هفته برو سونو قلب

علائمی داشتی با نه  منم اقدامم ولی علائمی ندارم اصلا ۵روز تاموعدم مونده فقط درد پریودی دارم ...

درد پریودی دارم سه روز قبل موعد یه لک رو دسمال تو دسشویی دیدم نوک سینهدهام درد میکنن پاهام بشدت درد میکنن همه جام درد میکنه تا موعد امیدوار باش منم بعد موعد علائمم زیاد شد قبلش فقط درد پریوری بود

آره طبیعیه چند هفته اته برنامه نصب کن هفته هاتو بدونی ۸ هفته برو سونو قلب

۲۶ دی اخرین پریودیم بود الان چقدم🤔

مبارکه عزیزم😍 ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشید و نی نی یا نی نی ها به سلامتی به دنیا بیان❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
2810