2777
2789
اون تاپیکت که نوشتی هر چی میشه میگه گمشو خونه بابات خوندم چرا موندی؟ اینا ادمای درستی نیستن از کج ...

اتفاقن خیانت کرد

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هم داری؟

بله

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

۱۹ سالگی ازدواج کردم دارم میشه ۲۳ قرار بود زود مستقل شیم ولی کلاهبردااار بودن

خب یک خونه نزدیکشون اجاره کنید که تنها نباشه کاری داشت بگه اما باهم نباشید تنها راه حلتون مستقل شدنه. بعد همسرتون اخلاقش چه جوره؟درکتون میکنه؟

شوهرت خیانتم میکنه؟😭 نکنه بشه یکی لنگه پدرش 

اره خیانت میکنه ازش بعید نیس بمونیم اینجا واین همه مشکل حتما میره سمت دگری

بیین اگه توهین نکردی بهش نمیتونه غلطی کنه ...هیچی نگو بنظرم ..تو هم بعداکم کم تو گوش شوهرت بخون که سرکار بری ..اینطوری کمتر تو خونه هستی ....

بعدم سر غذا یه وقت هایی به شوهرت تو خلوت بگو چی درست کنم برات مثلا میگه قیمه ‌‌..موقع رفتن سر کار خم به شما بگه مثلا قیمه درست کن خانم امروز هوس کردم .شما هم غذا رو ذار مادزش هم   نمیتونه کاری کنه  ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
هر کاری کردم جز افسردگی واقعا من تفسردم ولی به رو خودم نمیارم  از این به بعد میخاپ نشون بدم

اولین کار غذا نپز خودتو تو رختخواب بنداز دست بکن تو حلقت الکی عوق بزن همش اخمو باش .و دیگه رابطه نداشته باش در اخر نترررررس حتی اگه کتک خوردی 

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
خب یک خونه نزدیکشون اجاره کنید که تنها نباشه کاری داشت بگه اما باهم نباشید تنها راه حلتون مستقل شدنه ...

شوهرم اصلا درکم نمیکنه ونمیخاد مستقل بشه