2777
2789
دقیقا مادرشوهرم نمیخاد من خرج هیچی کنم تا اون بتونه لباس واینا بخره

ساده ای دختر ساده با شوهرت ح ف بزن اگه میخواد خرجی بده همه چیتونو ازشون جدا کنید ماهانه یه مبلغی بهشون بده دیگه خودشون میدونن چی کارش کنن.

خواهر مگه دست خودمه شوهرم بچه ننه س

برو شر ور نگو اگه جیغ جیغ میکردی خود زنی میکردی و خودتو به غش و ضعف میزدی و افسرده نشون میدادی الان وضعت این نبود دز اخر تهدید به مهریه کن

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر تاپیکت بوی داستان سرایی میده🤔

تاپیکهای قبلیمو بخون گلم مگه بیکارم این خمه ماه داستان بپافم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

چند ساله ازدواج کردید؟از اول با هم بودید؟چرا قبول کردید؟چند سالته؟

۱۹ سالگی ازدواج کردم دارم میشه ۲۳

قرار بود زود مستقل شیم ولی کلاهبردااار بودن

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

حقته باور نکنی  من خودم باور نمیکنم ایندم این شد  الهی بمیرم راحت شم

چرا تو توبمیری اونی ک زندگی دیگرانو جهنم میکنه بمیره 

قاطی کن عصبی شو داد و بیداد کن بزن بشکون 

تهدیدش کن 

شوهرتو مجبور کن مستقل شه این چ وضعیه 

فکر نکن باهاشون راه بیای بسازی با این شرایط میگن به به چ خانومی 

بدتر ازت سو استفاده میکنن

تاپیکهای قبلیمو بخون گلم مگه بیکارم این خمه ماه داستان بپافم

اون تاپیکت که نوشتی هر چی میشه میگه گمشو خونه بابات خوندم

چرا موندی؟

اینا ادمای درستی نیستن

از کجا معلوم مثل باباش هوس زن جدید نکنه

برو شر ور نگو اگه جیغ جیغ میکردی خود زنی میکردی و خودتو به غش و ضعف میزدی و افسرده نشون میدادی الان ...

هر کاری کردم جز افسردگی واقعا من تفسردم ولی به رو خودم نمیارم  از این به بعد میخاپ نشون بدم