2777
2789
بیین اگه توهین نکردی بهش نمیتونه غلطی کنه ...هیچی نگو بنظرم ..تو هم بعداکم کم تو گوش شوهرت بخون که س ...

تو این باتلاق. تو این منجلاب فقط نوع غذا توجه شما رو جلب کرد؟

مثلا استارتر امروز مرغ درست میکرد همه چی اوکی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین کار غذا نپز خودتو تو رختخواب بنداز دست بکن تو حلقت الکی عوق بزن همش اخمو باش .و دیگه رابطه ندا ...

شما فقط بی زحمت یه  تاپیک بزن ما مشکلاتمونو بیایم بگیم راه حل بده فقط  

عزیزم چرا با این ازدواج کردی؟چرا شرایط قبول کردی؟چرا بچه اوردی؟کلا خراب کردی که ....

سنی نداره

میتونه یه اینده خیلی خوب بسازه برای خودش ولی اول باید خودش بخواد

ما زنا تا زمانی که ارزش خودمونو ندونیم . دیگران در کمال وقاحت از رومون رد میشن

تو این باتلاق. تو این منجلاب فقط نوع غذا توجه شما رو جلب کرد؟  مثلا استارتر امروز مرغ درست میک ...

نه عزیزم در مورد مشکل اولش گفتم که شوهره بهش نتوپه..پست بعدی رو ه میدید گفتم کلا تو شرایط نرمالی نیستی .و....کامل بخونید بعد موضع بگیرید 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

اسی چرا چیزی نمیگی .همسرت تک  فرزنده یا بچه های دیگه هم هستند ..واحداتون جدا ست .یا چی ...بیا یه رزومه بده تا درست راهنمایی کنیم .بچت دختره یا پسر ..بیا بگو

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
سنی نداره میتونه یه اینده خیلی خوب بسازه برای خودش ولی اول باید خودش بخواد ما زنا تا زمانی که ارزش ...

اره تا زمانی که عاقلانه تصمیم نگیریم همینه ایشون قشنگ هرکاری باید میکرده نکرده هرکاری نباید میکرده کرده والا راهنمایی نزاشته بکنیم فقط اه و ناله است.خب تا الان که هیچ الان وایستا جلوش زندگیتو بساز نمیتونی جداشو بایکی دیگه بساز انگار خانوم ها دوست دارن نقش ادم بدبخت بازی کنن براشون گریه کنن.

اره تا زمانی که عاقلانه تصمیم نگیریم همینه ایشون قشنگ هرکاری باید میکرده نکرده هرکاری نباید میکرده ک ...

میدونی دنیا به ادمای مظلوم رحمی نداره

طبق تجربه خودم میگم

اگر قوی بود و از پس خودت بر اومدی اونوقت احترامت سر جاشه و اگر نه بیشتر لهت میکنن

میدونی دنیا به ادمای مظلوم رحمی نداره طبق تجربه خودم میگم اگر قوی بود و از پس خودت بر اومدی اونوقت ...

حقیقتن حقم همینه وقتی خودت برای خودت دلت نسوزه چرا باید دیگری بسوزه؟ وقتی عاقلانه تصمیم نگیری و به دیگران واگذار کنی که برات تصمیم بگیرن چرا به نفع تو تصمیم بگیرن؟ما ادمیم خدا عقل داده ازش استفاده کنیم خب. 

مرد بد بود قولش را انجام نداد مستقل نشد چرا به این زندگی ادامه بدم؟چرا تحقیر قبول کنم؟چرا بچه بیارم که پابند شم؟چرا یکی دیگه را بدبخت کنم؟