2777
2789

بچها من تا حدودی بهش حق میدم  حوصله مشاجره و بحث نداره اخه خواهرم و شوهرش به مشکل خوردن و قهرن مامانمم خیلی غصه میخوره توی زندگیمم خیلی قبولش دارم ولی بعضی وقتا یک حرفایی میزنه ادمو سنگ رو یخ میکنه 

امشب با پدرم داشتیم سر پول و مسائل مالی بحث میکردیم دعوا نه ها بحث من میخواستم پول بگیرم بابامم هعی میگفت برای چی چخبره اونقدر و این حرفا 

یهو مامانم یعنی دقیقا دست گذاشت رو نقطه ضعف بابام گفت : تو نخر کمبود بزار برا بچه ات بزار بره به پسر مردم بگه براش بخره 

بابامم اخم کرد هیچی نگفت 

من خودم خیلی خجالت کشیدم من مجردم کسی ام تو زندگیم نیست 

اخه این چه حرفیه 

میخوام بهش بگم این رفتار اشتباهه ولی چطوری ک ناراحت نشه؟ 

حالا بابامم کمبودی نذاشته ولی میدونم چک داره برای همون اذیت میکنه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بعدشم اخه مگه من بی کس و کارم ک بخوام همچین کاری کنم 

اصلا درک نمیکنم این چ حرفیه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم حرف مادرت در دفاع از تو بود چیز خجالت آوری هم نگفت 

گفت محبت نکنی بهش محبت گدای میکنه از غریبه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

چک داره اذیت می کنه؟ ولی شاید تو داری اذیت می کنی ها . درکش کن باباتو

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
چک داره اذیت می کنه؟ ولی شاید تو داری اذیت می کنی ها . درکش کن باباتو

عزیزم دیگه مخارجمونو ک باید تامین کنه 

منم تا حدودی درکش میکنم  یا حداقل سعی میکنم درکش کنم ولی خب بعضی خرجا واجب هستن

چه پدر آرامی دارید 

چطور

آرام و باگذشت که فقط یک اخم کرده 

اون بیچاره ام عادت کرده 

بعضی وقتا مامانم یک حرفایی میزنه ادم شاخ در میاره 

اون سری باز سر پول بحث میکردیم میخواستیم یک چیزی بخریم ک قیمتش ۱ تومن بود بابامم ۷۰۰ داد گفت بگیرید دیگه ندارم 

مامانم گفت مگر بریم ماچ بدیم  ۳۰۰ دیگشو جور کنیم 

بعدشم خندید بابامم سرشو تکون داد

حالا منی ک قرمز شده بودم از خجالت