2777
2789
عنوان

مریضی و بی خوابی بچه

60 بازدید | 6 پست

سلام

بچه م دو سالشه و مریض شده

خوابش بهم ریخته و یک ساعت بیشتر نمی تونه مداوم بخوابه و همین ضعیف ترش کرده و به شدت کلافه س و داغون شده که همش بیداره

کلا بچه بدخوابی هم نبوده و منظم بوده خوابش قبل مریضی.

بهش تا الان خواب اور ندادیم ولی الان جدا نیاز داره که یکم بخوابه و کلافه گی ش کم بشه.استامینوفن هم از ابتدا اصلا خواب الودش نمیکرد 😁 روش اثر خواب اور نداشت 

پیشنهادتون برای شربت خواب چیه؟ ترجیحا شیرین باشه چون دارو تلخ رو تف میکنه

نگید نده و فلان چون این حجم بی خوابی روی رشد بچه تاثیر میزاره و بابد حتما بخوابه تا  بهتر بشه 

از دکترش بپرس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من یه ایده بهتر از شربت و مواد شیمیایی دارم گل من

شیر خشت و ترنجبین از عطاری بگیر دم کن و صاف کن آب شو بده بخوره شیر خشت به اندازه یک نخود و ترنجبین ۱ قاشق در بیماری بسیار موثر است.برای بچه ضرر از خواب آور کمتر .و شیرخشت یک پایین آورنده تب بسیار قوی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دکترش بپرس

ببین دکترها دارویی رو میدن که بازاریاب شون بهشون پیشنهاد کنه.

دوست من ده سال پیش بازریاب دارو بود.میگفت ما میگیم بهشون فلان مارک دارو رو بدید و بعدش درصد میگرفتن اگر فروش داروخونه های اطراف بالا میرفت.

بچه من کولیک داشت دکترش یک دارویی داد که اسمشم نشیده بودیم.مدام میگفتیم اثر نداره ولی میگفت فقط همین.

بعدش سرچ کردم نی نی سایت ، همه مامانا میگفتم گریپ میکسچر.

بعدش دادیم و عالی بود نتیجه!!

دیگه اعتمادمو از دست دادم بعد اینکه دبدم بازریابهای دارو دقیقا چیکار میکنند!! حتی در مورد مارکهای مختلف ژلوفن هم دوستم به دکتر میگفت!! کارخونه ها اثرگذاری داروهاشون متفاوته.

نظر مامان ها برام تاثیر بیشتری داره تا خوده دکتر مدل خاصی بگه!

خوده دارو رو قبول دارم دکتر بگه بهتره ولی مارک دارو و اثر گذاری فقط نظر استفاده کننده ها ( والدین) برام محترم تره

من یه ایده بهتر از شربت و مواد شیمیایی دارم گل من شیر خشت و ترنجبین از عطاری بگیر دم کن و صاف کن آب ...

اخ اخ ای گفتی 😅

این دختره من کلا بدنش مقاومه

چندبار دادم بهش ولی اثری نداشته 😂 

نوزادی مامانم داد بهش خواب شبش تنظیم شه، شارژتر شد 😂

دیگه تحمل کردیم دوماه، درست شد خوابش اون موقع