2777
2789
عنوان

هیدروپس جنین😭۱۷هفته بایدسقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش یه سوال بپرسم الان باید زایپان کنی ؟چون من یه جنین فکر کنم تو ۱۴ هفته با قرص تو بیمارستان سقط ک ...

نمیدونم عزیزم گفت با برگه پزشک قانونی برو بیمارستان قرص میدن سقط میکنن همین من تجربه سقط نداشتم تاحالا

من 12 دی ماه امسال توی 34 هفته زایمان کردم. یه بچه سالم و زیبای سه کیلویی که فقط بخاطر کادر زایمان بد و اصرار به زایمان طبیعی رفت توی دستگاه و کاملا بی دلیل بعد از چهار روز پرکشید😭 حتی فوق تخصص پریتانولوژیست نتونست دلیلی برای مرگش بیاره😭💔

من 39 سالمه و فقط همین یه بچه رو داشتم💔 روزگارم جهنم شده💔

خیلی سخته😭💔 امیدوارم خدا به زودی بهت یه بچه سالم بده🙏🏻♥

خودم که دیگه تو این سن امیدی ندارم.

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
من 12 دی ماه امسال توی 34 هفته زایمان کردم. یه بچه سالم و زیبای سه کیلویی که فقط بخاطر کادر زایمان ب ...

الهی بگردم عزیژم حتما حتما صلاحت این بوده اون بوه نباشه خدا بنده هاشو تو هرشرایطی امتحان میکنه .هنوز ک شما سنت خوبه برا بارداری مخصوصا ک الان زایمان کردی سریعتر باردار میشی .دختر خاله من تو ۴۲سالگی بعد ۱۲سال خدا بهش یه پسر بسیارشیطون داد و سالم .مادرشوهرخودم خواهرشوهرمو تو ۴۰سالگی اورده .چرا نتونی ازخدا میخام هرچ سریعتر برات یه نازدونه قشنگ بیاره و جای کودکتو پر کنه این روزام یادت میره عزیزم بسپار ب خدا ک غیر خدا و بالاتر ازاون هیچ چیز نیست

الهی بگردم عزیژم حتما حتما صلاحت این بوده اون بوه نباشه خدا بنده هاشو تو هرشرایطی امتحان میکنه .هنوز ...

ممنون مهربونم. خیلی به دعای همه نیازمندم🙏🏻😭

امید و ایمانم رو باختم😭 احساس میکنم این غم هرگز تموم نمیشه و من دیگه رنگ خوشی نمیبینم😭💔 روز بروز داغم داره سنگینتر میشه

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
نه عزیزم گاهی بدون نیاز به آمینو از روی همون سونو پریناتالوژیست تایید میکنه و پزشک قانونی قبول میکنه ...

خب پس اگر خودتون دیدید که حتما میشه.چون من که رفته بودم چندنفر بودن زمان رو از دست داده بودن

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
ن برامن کارای پزشک قانونیو انجام دادن .پزشک پزشک قانونی تایید کرد گف باید قاضی امضا کنه ومهر ک سه شن ...

عزیزم خیلی خوب میفهممت.اما سعی کن قوی باشی،من خیلی خیلی غصه میخوردم اما واقع بینانه که نگاه کردم دیدم چه خوب که علم اینقدر پیشرفت کرده تا این طفل معصومها عذاب نکشن.

خواهر من سه تا بچه هیدروسفالی به دنیا آورد و بعداز تولد از بین رفتن.خواهرم داغون شد.اگر اون زمان هم این آزمایشها و تاییدیه پزشکی قانونی بود اینقدر عذاب نمیکشیدن.

خیلی برات متاسفم انشاالله خدا سریع برات جاش رو سبز کنه

الان ۱۶هفتهو یک روزمه .شما چنوقت بود بچتون سقط کردین؟؟ سقط کردن مث زایمانه خیلی درد داره؟؟

من هفده هفته سقط کردم.اما کلا دهانه رحمم باز نمیشه بردنم سزارین.ولی بعداز اون بازهم یه سقط خود به خودی داشتم که مثل یه پریود شدید بود دردش،زود هم تموم شد

ممنون مهربونم. خیلی به دعای همه نیازمندم🙏🏻😭 امید و ایمانم رو باختم😭 احساس میکنم این غم هرگز تمو ...

یکم ک اروم گرفتی سه بار پریودشدی دوباره باردار شو ب تعویق ننداز خدا یه بهترشو جایگزین میکنه برات عزیزم اصلا نگران نباش 

عزیزم خیلی خوب میفهممت.اما سعی کن قوی باشی،من خیلی خیلی غصه میخوردم اما واقع بینانه که نگاه ...

اره عزیزم حتما صلاحی بوذه توش ب خدا سپردم هرچ پیش بیاد خدا برام بهترینشو رقم میزنه من میدونم

من هفده هفته سقط کردم.اما کلا دهانه رحمم باز نمیشه بردنم سزارین.ولی بعداز اون بازهم یه سقط خود به خو ...

شما براچی سقط داشتی ؟ اولین بارداریتون بود اینجوری شد ؟ دومی چرا اینجوری شد؟ زود اقدام کردین؟

2810