2777
2789
عنوان

شیش ماهگی بچه

89 بازدید | 16 پست

کار هایی که ی بچه شیش ماهه باید بتونه بکنه اگ نکنه خطرناکه 😟

برای اینکه پسرم 👶همیشه سالم و سلامت باشه صلوات مهمونم میکنی🙏 🍼خدایا ب حق امام رضا همه منتظرا دامنشون سبز بشه الهی آمین 🤲🤰
یعنی چی؟؟؟

پسرم شیش ماهشه ولی یکی از فامیلامون پسرش شیش ماهه بود یکم سرشو ماورد بالا یعنی میخواست بلند بشه ولی پسر من این کارو نمیکنه منم نگرانم 

برای اینکه پسرم 👶همیشه سالم و سلامت باشه صلوات مهمونم میکنی🙏 🍼خدایا ب حق امام رضا همه منتظرا دامنشون سبز بشه الهی آمین 🤲🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه برای غذا دادن بهش از چی اول شروع کنم یا چقدر بهش آب بدم 

خود بهداشت بری میگن فکر کنم اینا بود ارتباط چشمی خندیدن غان غون کردن به دستاس نگاه کنه صداش کنی واکنش نشون بده تو دسش چیزی رو بتونه بگیره بکشه دالی بازی واکنش نشون بده از این چیزا

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم بچه اولته؟    

اره خیلی استرس دارم توی بچه داری 

پسرم شیش ماهشه ولی یکی از فامیلامون پسرش شیش ماهه بود یکم سرشو ماورد بالا یعنی میخواست بلند بشه ولی ...

همه بچه ها مث هم نیستن توقع داری شش ماهه بلند بشه براتون برقصه ؟ بچه ها معمولا یک تا چهارده ماهگی راه میرن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خود بهداشت بری میگن فکر کنم اینا بود ارتباط چشمی خندیدن غان غون کردن به دستاس نگاه کنه صداش کنی واکن ...

اینا انجام دادم خوب بوده خداروشکر میگم تجربه کسب کنم 

پسرم شیش ماهشه ولی یکی از فامیلامون پسرش شیش ماهه بود یکم سرشو ماورد بالا یعنی میخواست بلند بشه ولی ...

ببین از من به شما نصیحت هر کی یجوره .

بچه های داداش من و اطرافیانم ۸ماهگی پا گرفتن و با کمک می ایستادن و قبل یک‌سالگی مستقل می ایستادن 

حالا دختر من  ۱۰ماهگی ۴دست و پا شد , تازه ۱۹ ماهگی نمی ایستاد از  ۱۷ماهگی بردمش کاردرمانی ۱۹ماهگی هم ایستاد مستقل. هم اولین قدماشو برداشت .

نگران نباش همه یجور نیستن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
همه بچه ها مث هم نیستن توقع داری شش ماهه بلند بشه براتون برقصه ؟ بچه ها معمولا یک تا چهارده ماهگی را ...

اها اخه یکم سرشو اون بچه میاورد بالا گفتم بچه من چرا این کارو نمیکنه البته اون ی ماه از پسر من بزرگتره 

ببین از من به شما نصیحت هر کی یجوره . بچه های داداش من و اطرافیانم ۸ماهگی پا گرفتن و با کمک می ایست ...

اها مرسی خیالم یکم راحت شد 

اینا انجام دادم خوب بوده خداروشکر میگم تجربه کسب کنم 

دیگه برای بچه طبیعی همیناس تا نه ماهگی هم فرصت داره مستقل بشینه و تا چهارده ماهگی فرصت داره مستقل راه بره ممکنه کاردستی پا راه بره بعضی بچه ها هم هیچوقت چهار دس پا نمیرن

اره خیلی استرس دارم توی بچه داری 

استرس نداشته باش هنوز خیلی زوده برای استرس الان پسر من می‌ره مدرسه همش حسرت میخورم چت خوب بود بچگیش رسماً پدرم دراومده