2777
2789
عنوان

سرماخوردگی مزمن بچه ها

53 بازدید | 7 پست

خانوما اگر راهکاری بلدین بگین دیگه خسته شدم

از آبان ماه امسال دخترم هر دو هفته یبار سرماخوردگی میگیره. یطوری شده سرفه و آبریزشش تو این ۴ ماه اصلا قطع نشده. خودمم هر سری دخترم سرما میخوره دو سه روز بعدش مریض میشم. انواع دکتر و مکمل ویتامین و روش های سنتی رو امتحان کردم ولی هیچ تاثیر نداره. خودمم چون نوزاد شیرخوار دارم هر دارویی رو نمیتونم بخورم واقعا کلافه شدم . یطوری شده دیگه فامیل و آشنا ها هم میگن امسال هر موقع شما رو دیدیم مریض بودین . واقعا خسته شدم دیگه. 

زکام واسه بدن خوبه 

برای تقویت بدن آب سیب و قطره بنفشه خیلی خوبه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چقدرماین،شمام منم ازاول مهرکه دختربزرگه میره پیش دبستانی هردوهفته یه بارمریضه ودخترکوچکه هم،که تازه یه ساله شده ازاون میگیره😔😔خسته شدم بخدا مدام دکترودارو😔😔

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطره بنفشه رو چطور میشه استفاده کرد؟

قطره بنفشه پایه ونجد گرفتم هر شب یک قطره تو دماغشون میچکونم شکر خدا امسال اصلا سرمانخوردن 

حای در طول سال هم پسرم یکبار مریض شد و آب سیب طبیعی سعی میکنم هر روز بهشون بدم عسل هم همینطور 

پنیرک و ختمی هم دم میکنم گاهی وقتها واسه عفونت خوبه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

داخل شلغم و برش بده داخلش عسل بریز بزار رو بخاری که آب بندازه بعد بخوره

عسل+ آبلیمو+ آب ولرم (آب ولرمی که دست و نسوزونه بعد عسل و آبلیمو بریز داخلش)

دمنوش آویشن روزی ۳ فنجون

دمنوش زنجبیل

انار پخته شده

شیر و زرد چوبه

غر غره آب نمک

سیر

پیاز قرمز

پرتقال، لیمو شیرین