2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسترن با آب بشور پاک میشه

سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
تو کاسه بورانی بادمجونه.

نسترن منم یه بار گرانولا درست کردم.خوب شده بود.ولی یکم انگار سوخت مال من هم
و در ضمن چون شندیم عسل نباید حرارت زیاد ببینه راستش دیکه ترسیدم درست کنم.بیخیال شدم.
ولی خوشمزه هست
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
منم سوپ بلغور برای یونا گوشت و هویج و قارچ میریزم.دیروز دیدم تو ماست ریختی خواستم کشک بریزم ولیییییی بازم به خاطر وجود گوشت بیخیال شدم.ولی خیلی خوشمزه میشه.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
خب افسون عسل را می شه آخرش اضافه کرد.
.
.
انیس یه چیزی
یادته یکی عسل می فروخت...............نامی همون روزا رفت از اونجور عسل ها خرید .................مثل روغن است ........اسمش اسفرم است.
خلاصه کلی هم مطلب راجع بهش............کلا اصلش انگار همون بود
چه جالب نسترن ... اما تصور من این بود که عسل طبیعی رنگش عوض نشه و مثل شن نشه

آخه این عسلهائی که طبیعی ان و ازتوغارها و زیر زمین بعد از سالها پیدا میکردن .. رنگ و حالتشون مثل عسل تازه است

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
به به افسانه آورین آورین

نسترن پس کو عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نسترن چشممممممممممممممم حتمااااااااااااااااااااااااااااا
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
انیس نه معمولیشم خریدیم ....
این روش نوشته بعلت فعالیت آنزیم های موجود، عسل متبلور میشود که با قرار دادن در آب جوش حالت اول می شه.
.
بعد می گفت انگار تو آلمان و !!؟؟ این مدلی می خورن بیشتر
.
صبا خدایی عکس گرفتم ،از آش ترخینه هم عکس گرفتم. حتما می زارم
آره افسانه چون داروئیه کم کم باید خوردش و گاهی فقط بوش کنید هههههههه

نگاه کردنش هم کفایت میکنه
هه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .