2777
2789
عنوان

هرکی وارد تاپیکم بشه یه سورپرایز دارم واسش😎 ➕ساده نگذر دوستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 85 پست
چشم اول واس شما و دلی جون میگیرم

وای مرسی❤🥺

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
آره عزیزم خوبه دستت درد نکنه لطفا هرموقع برات مقدور بود جوابشو بهم بگو خیلی کنجکاوم. شاید خدا شمارو ...

عزیزم ب وضوح واست اومده ک همسرت زودجوشِ و اعتماد ب نفس بالایی هم داره ولی تحت تاثیر حرف بقیه هم هست انگاار ....

و خودت زن مهربون و خوش قلبی هستی و از لحاظ جنسی هم اوکی هستی اما برای زندگیتون اومده ک تو باید یه سری تغییرات ب خودت و ظاهرت بدی و مطمعن باش زندگیت درست میشه

معجزه وار درست میشههه ولی بدون قدرت دست توعه

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ب وضوح واست اومده ک همسرت زودجوشِ و اعتماد ب نفس بالایی هم داره ولی تحت تاثیر حرف بقیه هم هست ...

خیلی ممنون گلم از وقت با ارزشت گذاشتی برام. درسته ولی خودم خیلی نا امیدم دستم به هیچ کاری نمیره ایشالله سال آینده زمینمونو می‌سازیم و میریم اونجا تصمیم گرفتم اونجا از صفر شروع کنم 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
عزیزم ب وضوح واست اومده ک همسرت زودجوشِ و اعتماد ب نفس بالایی هم داره ولی تحت تاثیر حرف بقیه هم هست ...

چی میشد واقعا معجزه میشد تو زندگیم ایکاش خدا دلش برام بسوزه ده ساله تو سختیو عذابم😔

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
ممنون از حرفای قشنگت... آخه دلم برگشت اون رو میخواد ک بهم برسیم... نمیدونم چرا ولی عجیب حس میکنم خدا ...

من این پسرو یکم دمدمی مزاج دیدم ک اعتمادی هم ب خودش نداره و احتمالش هست ک برگرده

چون خبرای احساسی مثل تلفن و دیدار از جانبش میبینم

و بدون بستگی ب خودتون داره ک بتونید درست برخورد کنید....

چون اگ بتونید ب توافق برسید ب ازدواج و تشکیل خانواده میرسههه و کارتای خیلی مثبتی واست دیدم

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
خیلی ممنون گلم از وقت با ارزشت گذاشتی برام. درسته ولی خودم خیلی نا امیدم دستم به هیچ کاری نمیره ایشا ...

خواهش عزیزم نه اونموقع دیره

اونموقع هی دورتر و سختتر میشه

از همین انروز شروع کن

واست معجزه دیدم ولی معجزه گرش خودتی

تو باید تغییر بدی ب خودت و زندگیت

اولم از ظاهر و وضعت شروع کن

حرف گوش بدهههه😁

نفهمیدم مشکل زندگی چه ربطی داشت اما کنکور

نیاز ب مشاوره داری تا بتونی ب رشته دلخواهت برسی تلاشتم بکن ولی شااید امسال ب نتیجه دلخواهت نرسی اگ تنبلی کنی یا حتی اگ دیر شروع کرده باشی

حرف زدن پسرم بزرگترین دغدغه تمام زندگی من فقط پسرمه

مقداری راه سخت پیش داری ولی ب هیچ وجه دست از تلاش بر ندار

سمج باش و همه راهی رو پیش ببر و بدون خدا حواسش بهت هست و معجزشو میبینی بزودی

وای خدایی قلبی شدم خیلییی کارات قشنگه آیدی چیزی داری توو مجازی بفرست الان سفارشی ندارم اما قطعا بعدا ...

بیماره روده یا غده دارن؟؟ یا حتی بیماری ک مربوط ب اندام تناسلی باشه؟؟

انشالله ک خوب میشن

انرژی مثبت بدید بهشون

دغدغم مشکل مالیه.قرض و قسط های بانک

شاید لازم باشه ی مهارت جدید یاد بگیری تا پیشرفت کنی

مشکلات و سختی داری و پشتکار داشته باش قطعا حل میشه و ب ارامش میرسی

شوهرم طلاق میخوادبزرگترین مشکلم اونم با یه بچه🥺

خودت باید معجزه گر خودت باشی و اتفاقات خوبی واست رقم میخوره

تلاش کن و مطمعن باش ب خواستت میرسی

مقداری راه سخت پیش داری ولی ب هیچ وجه دست از تلاش بر ندار سمج باش و همه راهی رو پیش ببر و بدون خدا ...

ان شالله عزیزم 

باهمه سختیا دارم تلاشمو میکنم منتظر معجزه خداهستم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ان شالله عزیزم  باهمه سختیا دارم تلاشمو میکنم منتظر معجزه خداهستم

معجزه رو میبینی عزیزم

مطمعنم

بیماره روده یا غده دارن؟؟ یا حتی بیماری ک مربوط ب اندام تناسلی باشه؟؟ انشالله ک خوب میشن انرژی مثب ...

نه عزیزم مشکل پوکی استخوان و مفاصل داره 

استخوناش تغییر شکل دادن و به سختی راه میره حتی

2810