2777
2789
عنوان

هرکی وارد تاپیکم بشه یه سورپرایز دارم واسش😎 ➕ساده نگذر دوستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 85 پست
نیاز ب مشاوره داری تا بتونی ب رشته دلخواهت برسی تلاشتم بکن ولی شااید امسال ب نتیجه دلخواهت نرسی اگ ت ...

اسییییی ما خانوادگی یه هدف بزرگک داریم 

خیلی بزرگ و برگ ریزون 

بنظرت تا چند سال اینده میشه که بشه؟همه کنار هم با هم؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خواهش عزیزم نه اونموقع دیره اونموقع هی دورتر و سختتر میشه از همین انروز شروع کن واست معجزه دیدم و ...

ای وای سخت شد که🙄 الان اصلا روحیشو ندارم اهمیتی هم فک میکنم ندارع برا شوهرجان😂😂

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای سخت شد که🙄 الان اصلا روحیشو ندارم اهمیتی هم فک میکنم ندارع برا شوهرجان😂😂

تو امتحان کن تاثیرشو میبینی

برای همه مردا مهمههه اینو هیچ وقت یادت نره

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

کاراتون زیباست 

مشکل من مالی هست

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
تو امتحان کن تاثیرشو میبینی برای همه مردا مهمههه اینو هیچ وقت یادت نره

باشه عزیزم من از فردا شروع میکنم توهم دعا کن هیچکس و هیچ چیز جلومو‌نگیره چون خیلی وقتا خودمونم بخوایم نمیشه

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

چقدر کارات خوشگله هنرمند..ماشاالله ب ذوقت..من چند وقت پیش چندتا دیوارکوب خریدم ک کاش نمیخردیم چون در مقابل هنرشما هیچن..انشالله فرصتی پیش اومد حتما ازتون خرید میکنم

چقدر کارات خوشگله هنرمند..ماشاالله ب ذوقت..من چند وقت پیش چندتا دیوارکوب خریدم ک کاش نمیخردیم چون در ...

مرسی از نگاه زیبات گلم😍😍🥺🥺

تازه من نسبت ب بقیه هزینه کمتری هم میگیرم چون عشق ب کارم دارم و دوس دارم همه بتونن استفاده کنن

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴