2777
2789
عنوان

هرکی وارد تاپیکم بشه یه سورپرایز دارم واسش😎 ➕ساده نگذر دوستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 85 پست
اگه براتون امکان داشت از ماجرای بیماری و شفایتون برامون بگین ؟

من ب دنیا میام مشکل کلیه داشتم و دکترا جواب کرده بودن و میگقتن اگ عمل بشه احتمال زنده موندنش کمه

دیگ مامانم راضی ب عمل نمیشه و میبرتم جمکران و همش میگه یه نشونه بده بفهمم بچمو خوب میکنی یا ن

تو راه برگشت یهو میبینه سرم نورانی میشه جوری ک مغز سرم پیدا میشه و یه دست سفید و کشیده ک یه انگشتر سبز تو انگشتشه میبینه ک به طرف سر من میاد

مامانم اونقدر وحشت میکنه که میخواسته منو پرت کنه😂

اینو هرکس دیگه ای برام تعریف میگرد شاید میگفتم خواب دیده یا توهم زده ولی مادرمه و میدونم حرف الکی ک نمیزنه

دیگ همونجا تعریف میکنه واس بقیه و همه منو بغل میکنن و دست ب دست میچرخونن😂

بعدم بلافاصله میره دکتر و دکتر میگه هیچیش نیست که نیست و خود دکترم تعجب کرده بود

دیگ الان مامان من جمعه ای نیست که نماز امام زمان نخونه

نذرمو کرده هر هفته واسم بخونه

منم هربار میرم جمکران فوق العاده ارامش میگیرم و ب شدت هوامو داره و همیشههه هر نشونه ای ک ازش خواستم بهم داده و متوجه درست یا غلط بودن راه و مسیرم شدم...

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم طلاق میخوادبزرگترین مشکلم اونم با یه بچه🥺

چرا؟

چ مشکلی پیش اومده مگ

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

ناراحتیم اینه ک با کسی ک همو دوس داریم تموم کردیم

نمیدونم برگشتی هست یا ن چون ی مشکل تو رابطمون چند ماهه ب وجود اومده ک مجبور ب جدایی شدیم😔 

انشاءالله خدا حاجت روام کنه...

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
من ب دنیا میام مشکل کلیه داشتم و دکترا جواب کرده بودن و میگقتن اگ عمل بشه احتمال زنده موندنش کمه دی ...

وای توروخدا رفتی جمکران برا منم دعا کن😭پست بالا بهت گفتم ناراحتیمو😭 مرسی ازت

خیلی از خدا میخوام حلش کنه برام دیگ نمیدونم چطور بخوام

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
وای توروخدا رفتی جمکران برا منم دعا کن😭پست بالا بهت گفتم ناراحتیمو😭 مرسی ازت خیلی از خدا میخوام ح ...

خواستت از خدا این نباشه که برش گرردونه تا خوب شی

بخواااه که بهترینارو سر راهت قرار بده

بخواه که قوی باشی در برابر مشکلات

بگو من صبر میکنم و هرچی ب صلاحمه واسم اوکی کن

باور کن زودتر نتیجه میبینی

ممنون عزیزم. بهت اطلاع میدم دستت درد نکنه 

باش گلم

اخلاق شوهرت یهویی بد شده؟؟؟ مشکلی نداشتین و یهو اینجور شده؟؟ چرا ب اینجا رسیده؟ تا حالا بهش فکر کر ...

نه تو نامزدی هم مشکل داشتیم بعد عروسی یکم بهتر شد بعدش که پسرم دنیا اومد بازم بدتر شد الآنم که بعد ده سال بعد اینکه دخترم رو باردار شدم خیلی غیر قابل تحمل شده اصلا دهنمو باز میکنم یه چیز بگم صداشو میندازه سرش 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
نه تو نامزدی هم مشکل داشتیم بعد عروسی یکم بهتر شد بعدش که پسرم دنیا اومد بازم بدتر شد الآنم که بعد د ...

ببین ی جای کار میلنگه

ی مشکلی داره حتما

یا شاید زیاد غر میزنی و سر ب سرش میذاری

توی حرفا و انتقاداتش بشنو ببین دردش چیه و همه رو رفع کن

سخته ولی شدنیه

حالا من کاری ک عصر خواستم بکنم اینه یه تک نیت بگیرم واستون

و بعدم براتون ی دعایی ک ازش جواب میگیرم بکنم

حالا یه تک نیت واضح بگو تا عصر جوابشو بدم بت

خواستت از خدا این نباشه که برش گرردونه تا خوب شی بخواااه که بهترینارو سر راهت قرار بده بخواه که قو ...

باور کن خود خدا کمکم داره میکنه ک غمش رو حس نکنم

چون تازگی ها تموم کردیم و فک نمیکردم بخوام حالت خنثی داشته باشم، آخه قبلا خیلی گریه میکردم و اینا و گفتم نکنه حالم خیلی بد شه موقع جدایی، ولی عجیب ی حالت خنثی و آرومی خدا بهم داده ک باورم نمیشه... 

گفتم خدایا تو قرار بود معجزه کنی ن اینک اینطور شه ولی شکرت... ی طورایی رها کردم و سپردم دست خودش

ب هرحال منکر اینکه من طرفو دوس دارم نمیتونم بشم ولی از خدا میخوام خودش بسازه برام...

عزیزم منم راضیم ب رضای خدا.... خدا از خواسته قلبیم خبر داره و انشاءالله کمکم کنه دلتنگی و فکرش نیاد سراغم...منتظر معجزش هم ب هر منظوری میمونم... انشاءالله بهترین ها رو برام آماده کرده باشه ک غم های این مدت رو ببره بشوره💔

نمیدونم برگشتی هست یا ن ولی دلم ی خوشحالی و ذوق از ته دل میخواد ک خدا بهم بده 

ببین ی جای کار میلنگه ی مشکلی داره حتما یا شاید زیاد غر میزنی و سر ب سرش میذاری توی حرفا و انتقاد ...

عه ممنون میشم وقتی برا منم گرفتی بهم بگی

تک نیت هات معمولا درسته؟ و با چی میگیری؟

باور کن خود خدا کمکم داره میکنه ک غمش رو حس نکنم چون تازگی ها تموم کردیم و فک نمیکردم بخوام حالت خن ...

تو ازش معجزه خواستی و همین که رفته رو معجزه بدون ب نظرم قطعا خدا تورو لایق بهترینا میدونه

خیلی خوبه ک وجود خدارو تو زندگیت حس میکنی

مطمعن باش نتیجه ایمانتو میبینی😍

منم تاپیک زدم ک دعای مخصوصی ک ازش جواب میگیرمو واس شماهاهم بکنم

یه نیت هم بهم بگو واست تک نیت بگیرم گلم

ببین ی جای کار میلنگه ی مشکلی داره حتما یا شاید زیاد غر میزنی و سر ب سرش میذاری توی حرفا و انتقاد ...

نه عزیزم کلا خانوادگی مشکل اعصاب دارن خانواده مادرش البته و اینم به اونا رفته حتی الان با مادرش هم دعوا کرده قهره اونم منو مقصر می‌دونه منم اشتباهاتی داشتم کوتاهی کردم ولی نه در این حد که جوابم این باشه 😔 ببخشید گلم منظورت چیه نفهمیدم تک‌نیت ینی چجوری 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
من ب دنیا میام مشکل کلیه داشتم و دکترا جواب کرده بودن و میگقتن اگ عمل بشه احتمال زنده موندنش کمه دی ...

ای والا نظر کرده ای پس ،ممنونم از وقتی که گذاشتی لطفا عزیزم هر وقت رفتی جمکران برا خودمو بچه هام دعا کن عاقبت بخیر بشیم فدات در پناه حق و سایه سار ائمه باشی گلم 

2810