2777
2789
عنوان

هرکی وارد تاپیکم بشه یه سورپرایز دارم واسش😎 ➕ساده نگذر دوستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 85 پست
اونیکه برا عود هست جالبه،قیمتش چیه

قایلتو نداره گلم

اون عزیزم هزینش با احترام ۱۴۵ تومن💜🌱

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
اره چیزی ک دغدغته رو بهم بگو گلم مرسی از نگاه زیباااات هرکدومو خواستی بگو تا ب عنوان هدیه تقدیمت ک ...

مرسی عزیزم چه قلب مهربونی داری🥺 من مشکل زیاد دارم چه مالی چه شخصی ولی مهمترینش که دائم عذابم میده اخلاق خیلی بد شوهرمه 😢

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدایی قلبی شدم خیلییی کارات قشنگه آیدی چیزی داری توو مجازی بفرست الان سفارشی ندارم اما قطعا بعدا ...

مرسی از انرژی مثبتت گل من😍😍

همینجا اگ خواستی درخواست بده

پیجم دارم ولی حدود یکسال و نیم که فعالیت نداشتم و تازه دو س روطه دوباره ی استوری میذارم اما کلی کار دارم ک پست نکردم

rangool.pangool.gallery

قیمتاامم با هرجا مقایسه کنی خیلیی پایین تره چون عاشق شغلم هستم و دوس دارم همه بتونن ازش استفاده کنن🌱😍💜

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

دغدغم مشکل مالیه.قرض و قسط های بانک

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
مشکل من توی زندگیم اخلاق تندم و شکم آب نشده ام هست. دیوار کوب چشم زخم سایز بزرگش چند میشه گلم

عزیزم عصری میام راجع بهش صحبت میکنیم

اون دیوارکوب اخری رو میگی ک ساده و کوچیکه؟؟؟؟ اون سایزش الان ۱۵ سانته

طرح های بهتر هم دارم اگ خواستی بفرستم واست...

اینو روی سایز ۲۰ با احترام ۱۳۰ تومن ولی چون سادس این قیمته و طرح های شلوغ تر بخوای تا ۱۶۵ ۱۷۰ متغیر میشه...

حالا همین طرح روی سایز ۲۵ سانت ۱۴۵ تومن

سایز ۳۰ سانت ۱۶۵ تومن

سلام خوبی قیمت هم میگید؟؟

سلام گلم

عزیزم قیمتا ب سایز و طرح ها بستگی داره واس همین قیمت نگفتم

هرکدوم مد نظرته بگو تا بگم

ولی معمولا سایز های ۲۰ سانت بین ۱۶۵ تاا ۱۸۵ تومن

سایز ۲۵ بین ۲۱۰ تا ۲۴۰ تومن

سایز ۳۰ بین ۲۵۰ تا ۳۰۰

زیرسیگاری ۱۵۵

جاعودی ۱۴۵

قیمت زیرسگاری و جاعودی الان این قیمته چون خمیر تموم کردم و باید بخرم ممکنه گرون تر شده باشه و اونوقت قیمتا بالاتر میره متاسقانه

خدا را به داده و نداده هایش شکر ،دردم فقط عدالت و مشکل مردم هس منتظر آقام برا ظهورش دعا کنیم 

اوخی عزیزم 

مهربون😍💜

من خیلی امام زمانو دوس دااارم چون تو بچگی شفام داده و باعث زنده موندنم شده

و الانم هرموقع هرچیییی ازش میخوام غیر ممکنه بهم نده

واقعا ارتباطم باهاش خیلی صمیمیِ😍 یه چیزی میگم و ی چیزی میشنویییی

مرسی عزیزم چه قلب مهربونی داری🥺 من مشکل زیاد دارم چه مالی چه شخصی ولی مهمترینش که دائم عذابم میده ا ...

دورت بگردم خودت خوب و مهربونی ک منو خوب میبینی😍

عصر سوال میپرسم ازت جواب بده

منتظرم تاپیک خلوت شه و بعد صحبت کنیم

اوخی عزیزم  مهربون😍💜 من خیلی امام زمانو دوس دااارم چون تو بچگی شفام داده و باعث زنده موندنم ...

خوشبحالت پس دعا کن برام یه گوشه چشمی نظر داشته باشه هیچیم نمیخواما جز دوستی و عنایت خودش 

اوخی عزیزم  مهربون😍💜 من خیلی امام زمانو دوس دااارم چون تو بچگی شفام داده و باعث زنده موندنم ...

تورو خدا پس برا من دعا کن ازش بخواه اخلاق شوهرم خوب بشه خسته شدم دیگه خدا که منو دیگه نمی‌شناسه نمی‌دونم تاوان کدوم گناهمه😭😭

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
خوشبحالت پس دعا کن برام یه گوشه چشمی نظر داشته باشه هیچیم نمیخواما جز دوستی و عنایت خودش 

اگ لایقش باشم و بازم قابل بدونه چشم حتمااا چرا ک ن😍😍😍

انشالله خدا همیشه سلامتی بده به شما و خانوادتون

تورو خدا پس برا من دعا کن ازش بخواه اخلاق شوهرم خوب بشه خسته شدم دیگه خدا که منو دیگه نمی‌شناسه نمی‌ ...

اخلاق شوهرت یهویی بد شده؟؟؟

مشکلی نداشتین و یهو اینجور شده؟؟

چرا ب اینجا رسیده؟ تا حالا بهش فکر کردی؟؟

2810