2777
2789

زن عموم مامامنو دعوت کرده بود با بقیه فامیل برا دورهمی امروز قراره برن 

حالا زن عمومم خیلی بدجنسه و با همه فامیل قطع رابطه بود حالا که عروسی دخترش نزدیکه داره سعی میکنه صمیمیت بندازه تا عروسیش به قولی همه بترکونن

ولیی دیگه چند روزه اونقدر مامان باباام میشنن غیبت زن عمومو میکنن اعصابم دیگه خورد شد دیشب از حرصم نشستم گریه کردم ینی این همه عصبیم میکنه غیبت 

عادیه؟ واقعا تحمل ندارم این همه بشینم بشنوم این چیزا رو اییی یادتونه فلانی 10 سال پیش چیکار کرد و اینا 

حالا شاید بگین گوش نده خب تو خونم میشنوم عصبی میشم

عادیه منم غیبت دوست ندارم

قلبم سنگین میشه

یه حس فشار و سنگینی روی بدن و تنفسم دارم انگار

کاملا حس میکنم اشتباهه اون لحظه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ بزار  مه عادی نیس

خب میدونی عصابانتیتمم از کجاست میگم ما خودمون کم مشکل داریم ینی مامانم به جا این که بیاد در مورد مشکلات خودمون حرف برنه نشسته دو سال پیش رو زیر رو میکنه 

خب بدت میاد رفت امد نکن به همین سادگی دیگه سوهان روح شدنت چیه

خب میدونی عصابانتیتمم از کجاست میگم ما خودمون کم مشکل داریم ینی مامانم به جا این که بیاد در مورد مشک ...

😂صحبت کردن آدمو آروم میکنه 

حتی وقتی در مورد چیزی باشه که بدت میاد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

این که از غیبت بدت میاد نشان از ذات پاکته 

اونیکه زیاد غیبت میکنه و عذاب وجدان نمی گیره  دیگه عادتش شده غیبت و نعمت عذاب وجدان ازش گرفته شده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
این که از غیبت بدت میاد نشان از ذات پاکته  اونیکه زیاد غیبت میکنه و عذاب وجدان نمی گیره  ...

میدونی بعضی ادما ذاتا ما رو دوست ندارن مثلا همین زن عموم چون بد جنسه من گفتم دورهمیشون شرکت نمیکنم 

دیگه خودمم راحتم بقیه هم 

اینا هم رفت امد دارن هم پدر ما رو با غیبت در میارن

میدونی بعضی ادما ذاتا ما رو دوست ندارن مثلا همین زن عموم چون بد جنسه من گفتم دورهمیشون شرکت نمیکنم&n ...

در کل همین حس تنفرت از غیبت نعمت بزرگی هست که داری 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭