2777
2789
عنوان

عادیه که اینقدر حالم با غیبت بد میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
اره منم یکی میخواد چیزی بگه میگم ولش کن حرف ش رو نزن و اگه یه چیزی خودم بگم ائنقدر شب حالم بد میشه ه ...

واسه من اصلا ترس از گناهم نیست حتی باعث سنگینی دل میشه 

برا همینه گفتن گناهه والا به اون ادم چیزی نمیشه خودمون حس بد میگیریم فقط

اره منم یکی میخواد چیزی بگه میگم ولش کن حرف ش رو نزن و اگه یه چیزی خودم بگم ائنقدر شب حالم بد میشه ه ...

شوهر منم اینجوریه همیشه میگه در مورد مردم حرف نزن 

با این حرفش من عذاب وجدان میگیرم بخاطر غیبت 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیبت دفعه اولش جذابه اینکه هر روز تکرار بشه میشه سوهان روح تهش اگه سر این غیبت های تکراریشون دعواشون نشد پدر مادرت 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ذاتش خوبه

منم اگر ناخواسته غیبت کنم کلا عذاب وجدان شدید میگیرم

از طرفی حوصله شنیدن غیبت بقیه هم ندارم ولی گاهی هرکار کنی باز طرف میگه

مجبورم شنونده باشم اگر طرف مثلا مامانم باشه

ولی خوشم نمیاد

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

منم اين طورى ام

به همون علت ترجيح ميدم خيلى تو جمع قرا نگيرم

چون حتماغيبت ميشه و بعدش انقد از خودم بدم مياد كه حد نداره

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

منم بدم میاد

چه کاریه انقد حرف قشنگ هست که بزنیم ...اانرژی مثبت بدیم به همدیگه ...دردو دلی هست از خودمون بگیم..

چرا از بقیه بگیم ...من دوس ندارم پشتم حرف بزننن و غیبت کنن بنابراین منم غیبت نمیکنم 

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
میدونی بعضی ادما ذاتا ما رو دوست ندارن مثلا همین زن عموم چون بد جنسه من گفتم دورهمیشون شرکت نمیکنم&n ...

به خانواده ات بگو چون شاید تو حس بدی به زن عموت نداشته باشی ولی حتما پیدا میکنی.و اونام همینطور که میگند کینشون بیشتر میشه.بگو آدمی که ارزش نداره ذهنتون درگیرش کنید درموردش حرف نزنید خودتونم اذیت نکنید چون شما ارزش آرامش دارین.اگه به خانواده ات بگی اونا را هم آگاه کردی .حتما اونام خیلی دارند حرص می‌خورند و با یاد آوری گذشته ناراحتیش چند برابر هم میشه

غیبت دفعه اولش جذابه اینکه هر روز تکرار بشه میشه سوهان روح تهش اگه سر این غیبت های تکراریشون دعواشون ...

والا ما اونقدر دغدغه داریم بخایم حرف بزنیم تا صبح هم حرف هست الان دیروز میخاستم حرفمو بگم اخرشم نتونستم تهش هم مامانم گفت چقدر پنهان کاری یه حرف نمیزنی خب مادر من یه لحظه استپ کن شاید اجازه دادی یکی هم حرف بزنه