2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 50 پست

وای منم با اینکه خودم خواستم فک‌نکردم به این سرعت بگیره مث‌چی پشیمونم من اصا حوصله ازدواج و بچه داری نداشتم چطور دومیو بزرگ کنم آخه دلمم برا پسرم میسوزه خیلی تنهاست نه پسرخاله ای نه پسر عمعثه ای هیچ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴ ماهه زایمان کردم احساس میکنم دوباره باردارم🤮🤮🤮🤮🤮🤮از ترسم بی بی چک هم نگرفتم 

توروخدا مواظب باشین 

تو شیردهی احتمال بارداری ۱۰۰۰ برابر میشه 

رحم برای جایگزین کردن بچه از پیشاب هم بچه می‌سازه چه برسه رابطه ی بدون جلوگیری

نطفه ای که تو رحم هست از قبل رزق و روزیش مقرر شده.

حتماً حکمت خداست که بچه دوم داشته باشی.با این کارا نه تنها جلوی بارداری رو نمی‌گیری،ممکنه باعث آسیب به بچه هم بشی.

گفتی شرایط مالی نیست پس این خوبه.

لاقل از این بابت خوشحال باش که تک فرزند نمیشه بچه اولت.

بزرگتر که بشه میفهمی دو تا بچه خیلی بهتر از یه بچه ست.

بنداز

هرچچچیییی زعفرون اویشن خوردم نشد

الان دوباره رفتم ی زعفرون غلیظظظظظظظظ دم کردم دارم میخورم

امیدوارم این دیگه نتیجه بده

خیلیییی زیر شکمم سمت راستم هم درد میکنه

تمام علایم پریودی دارم ولی لعنتی پریود نشدم

فاصله سنیشون هم خوب میشه. بالاخره که دومی رومیخواستی

من هیچوقت دومین بچه نمیخوام یعنی به نظرم یکی کاملا برای خودم و با توجه به امکاناتم برای بچه م کافیه 

پس با دو روش همزمان کلا جلوگیری میکنم 

هم کا...دوم هم جلوگیری طبیعی

بارداری نخواسته من الان داره شیرشومیخوره وهرچندثانیه سینه روول میکنه و باچشای خوشگلش بهم زل میزنه ویه خنده گنده میکنه وبه شدت داره مقاومت میکنه خوابش نبره.

خداروهزاربارشکرمیکنم که سقطش نکردم.انشالله شماروهم به دلتون ارامش بده.حالاکه خداداده پسش نزن.این بچه های قاچاق یه مدل دیگه شیرینن.🤣🤣

هرچچچیییی زعفرون اویشن خوردم نشد الان دوباره رفتم ی زعفرون غلیظظظظظظظظ دم کردم دارم میخورم امیدوار ...

تست دادی مطمئنی بارداری؟

این کارارو نکن بچه رو ناقص میکنی یه بلایی هم سر خودت میاد خدایی نکرده

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.