2777
2789
عنوان

اگه پدرشوهر مادرشوهرتون....حاضر میشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 28 پست
کاش میشد من بیام پیش تو زندگی کنم.. چقد خوبی

مرسی عزیزم شما لطف دارید

اومدین تهران قدمتون روی چشمای من

ولی منم مثل اغلب ادمها اواز دهلم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲ تا مسافرت چرا  ولی اغلب اصصصصلا  من با مامان بابای خودم حال نمیکنم برم مسافرت تاحالا ت ...

تازه پدرشوهر مادرشوهر من یکسره تور و سفر و کوهنوردی و اینور اونورن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
مرسی عزیزم شما لطف دارید اومدین تهران قدمتون روی چشمای من ولی منم مثل اغلب ادمها اواز دهلم

کلا حس میکنم از اونایی هستین که انسانیت سرتون میشه 

حداقل اطراف من چنین آدمی نیس.. همه فقط قصد خنجر زدن دارن 

احساس میکنم خدا فقط قصدش عذاب بوده از دادن چنین خانوده ای بهم

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
سفر هم دسته جمعی خوبه هم زن و شوهری  من خودم بیشتر ترجیح میدم دونفری سفر کنیم  اگر قراره ...

خوش میگذره، ولی خب تایم تنهایی مون کم میشه همش تو جمع هستیم کلا دوتایی یچیز دیگس بنظرم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بستگی داره کجا بریم

زیارتی

کوه جنگل 

دشت 

اینا اره خانوادگی دوست دارم. فرقی نداره خانواده خودم باشه یا خانواده همسرم

ولی سفرهای سبک خارجی خرید دور دور دوست دارم با همسرم تنها باشم

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
کلا حس میکنم از اونایی هستین که انسانیت سرتون میشه  حداقل اطراف من چنین آدمی نیس.. همه فقط قصد ...

نگو

همه ما میدان جنگ شخصی مون رو داریم

و همه تلاش میکنیم با کمترین ضرر برنده بشیم

زندگی همینه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تازه پدرشوهر مادرشوهر من یکسره تور و سفر و کوهنوردی و اینور اونورن 

چ خوبه اینجوری، پدرشوهر من عین ماست میمونه، سالیااان سال شاید ۱۵سال زنشو مسافرت نمیبرده، تا ما خودمون بردیمشون، هیچکاری ازش برنمیاد، شوهرمم دلش برا مادرش میسوزه چون خیلی مسافرت دوست داره

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
چ خوبه اینجوری، پدرشوهر من عین ماست میمونه، سالیااان سال شاید ۱۵سال زنشو مسافرت نمیبرده، تا ما خودمو ...

خب همسرت به مادرش پول بده اون و دختراش برن 

یا مادرش با تور بره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

نه 

پدر و مادر همسرم عالین 

اما من فقط سفر دو نفری با همسرمو دوس دارم

پدر و مادر همسرم خودشون یکسره در حال سفرن 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نگو همه ما میدان جنگ شخصی مون رو داریم و همه تلاش میکنیم با کمترین ضرر برنده بشیم زندگی همینه

داخل این جنگ همیشه ارتش تک نفره بودم 

هیچکی اندازه من تنها نیس 

تنها زندگی کردن با خانوده از بزرگترین درداس💔

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
داخل این جنگ همیشه ارتش تک نفره بودم  هیچکی اندازه من تنها نیس  تنها زندگی کردن با خانود ...

همه ما تنهاییم

همه جای زندگی