2777
2789

درگیر معده درد و استفراغ و تهوع و این حرفام

دارم دیوونه میشم

از چی بوده یعنی

نخود چی خورد روز قبلش نمیدونم اونا بهداشتی نبودن

چی شد 

کسی اینطور شده بچش

همش بی حاله

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویروسیه. بعید میدونم آب الوده باشه

پسر من دو سه روزه خوب شد

فقط تهوع و استفراغ و اسهال داشت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بلا بدور.اتفاقا مام دچارش شدیم.حتما ببر دکتر سرم بزنه  که اب بدنش کم نشه. معمولا یه داروی ضد عفونتم میدن عالیه.ومرتب بهش دمنوش پونه ولیمو بده .این دمنوش برا این  درمان این ویروس عالیه.

یه مدل ویروسه. بچه‌های من تقریبا یه ماه پیش گرفتن. روانی شدم تا تموم شد. کل زندگیم شده بود استفراغ🤦‍♀️

به خصوص کوچیکه که 2 سالشه و بلد نبود بگه داره بالا میاره. نصف شب توی خواب بلند میشد و استفراغ میکرد. پسر بزرگم که یه بار توی خواب بالا آورد. باز خداروشکر به پهلو خوابیده بود وگرنه برمیگشت توی نای و خطرناک بود. 

ما ک اصفهانیم یا ابجوشیده یا اب معدنی میخوریم اب خیلی کثیفه 

ولی الان ویروس خیلی شایع شده مخصوصا بچه ها 

تقویتش کن نذار مدرسه بره 

همه چی تو مدرسه ها پخش میشع و همه بچه ها درگیر میشن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
بچها من دقیقا یه ماه شده چشماشون عفونت میکنه دارو میدم خوب میشن داروقطع میکنم دو روز بعد دوباره عفون ...

وای پسر منم چشماش عفونت کرده. از پسر دوستم گرفت اونم چشماش عفونت داشت. من تازه داروهاشو قطع کردم. پسر من بخاطر همین عفونت پلکش شالازیون زد. میترسم عمل بخواد 😭😭

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وای پسر منم چشماش عفونت کرده. از پسر دوستم گرفت اونم چشماش عفونت داشت. من تازه داروهاشو قطع کردم. پس ...

اصلا موندم چیکار کنم خودمم چشام عفونت کرده خوب شد الان تار میبینم 😩

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
بچها من دقیقا یه ماه شده چشماشون عفونت میکنه دارو میدم خوب میشن داروقطع میکنم دو روز بعد دوباره عفون ...

گلوشون عفونت داره خوب درمان نشده میزنه به چشمشون ... منم اینطوری بودم هی چشمم عفونت میکرد دارو می دادن خوب میشدم دوباره قرمز میشد اخرسر ی دکتر دیگه گفت عفونت سینوس و گلوت زیاده میزنه ب چشم انتی بیوتیک تزریقی داد خوب خوب شدم

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

من باردارم دخترم گلودرد و سرفه گرفت و تب می‌گفت سرم گیج می‌ره چند روز بعدش من چند روز معده درد شدید داشتم تا سه چهار روز معده و روده ام بهم ریخته بود حالت تهوع داشتم یک کیلو توی این چند روز کم کردم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
گلوشون عفونت داره خوب درمان نشده میزنه به چشمشون ... منم اینطوری بودم هی چشمم عفونت میکرد دارو می دا ...

عزیزم  انتی بیوتیک تزریقی گرفتن کامل خوب میشن ولی دوباره مدرسه میرن میگیرن یکیشون یه هفته بستری بود این هفته رفت مدرسه از دوباره صب چشمش ورم کرده عفونت داره 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...