2777
2789
آزمایش جدا داره من همین دیروز دکتر واسم نوشت برم انجام بدم خدا کنه نداشته باشم

عزیزم علائمت چی بود؟ 

من سرگیجه های وحشتناک حالت تهوع بی اشتهایی تب و لرز علائممه 

در صورتی که ازمایش ساده خون حتی کم خونی هم تشخیص نمیده 

بچگیم مشکوک ب سرطان خون یا تالاسمی بودم ممکنه از اون باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش جدا داره من همین دیروز دکتر واسم نوشت برم انجام بدم خدا کنه نداشته باشم

مگه همون اول بچگی مشخص نمیشه؟؟؟

ممکنه یکی تا بزرگسالی تازه بفهمه ک تالاسمیه؟؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
آزمایشتو بردی پیش متخصص خون؟

من سرگیجه های وحشتناک حالت تهوع بی اشتهایی تب و لرز علائممه 

در صورتی که ازمایش ساده خون حتی کم خونی هم تشخیص نمیده 

بچگیم مشکوک ب سرطان خون یا تالاسمی بودم ممکنه از اون باشه؟ نه نبردم هنوز در حد آزمایش سادست 

من سرگیجه های وحشتناک حالت تهوع بی اشتهایی تب و لرز علائممه  در صورتی که ازمایش ساده خون حت ...

یه چکاپ کامل بده بردار ببر پیش متخصص خون تا تکلیفت مشخص بشه،تمام آزمایش های سالهای قبل رو هم ببره  ،منم مشکل خونی داشتم دکتر معمولی چنان ترسوندنم که چقدر عجیبه تا حالا تو هیچ کتابی نیومده این آزمایش از این چرندیات رفتم پیش متخصص دعوام کرد که چرا به حرف عمومیت گوش کردم دیر رفتم سراغ متخصص😐فقط اگه بازم از دستور دکتر عمومی اطاعت میکردم قطعا الان به فنا رفته بودم

عزیزم علائمت چی بود؟  من سرگیجه های وحشتناک حالت تهوع بی اشتهایی تب و لرز علائممه  در صو ...

من نمی‌دونم عزیزم من همسرم مینوره تو آزمایش خون عقدمون گفتن مشکوک به مینور الان قراره آزمایش بدم ببینم چجوریاس

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
مگه همون اول بچگی مشخص نمیشه؟؟؟ ممکنه یکی تا بزرگسالی تازه بفهمه ک تالاسمیه؟؟؟

بعضیا قطعا می‌دونن چون ارثیه ولی من هیچ کدوم از خانوادم مینور نیستن ولی کم خون هستن دیگه واسه اطمینان دکتر گفت بده

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم