بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منو یه بار از مرگ برگردوند یه بارم قعر سیاهی و تاریکی بودم یهو چراغ راهم شد ، یه جاهایی به بن بست خوردم و بعدها معلوم شد اگه اون بن بستا نبود زندگیم افتضاح بود من همیشه فقط خودشو صدا میزنم هیچکی نزدیکتر شنواتر و بخشنده تر از خودش نیست
جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای منظورم از جان جهانم همون خداونده
ببخشید نمیتونم بگم اما راه نجاتم صفر درصد بود یعنی یک درصد هم نه! از هیییییچکس کاری ساخته نبود حتی خودم چیزی بود که فقط باید میسپردم به خدا هنوز تا میخوام ناشکری کنم یادش میوفتم خجالت میکشم میگم چطور میتونی الان ناشکری کنی آخ که زخمش خوب نمیشه هنوز بعد از چندین سال تمام وجودم تمام اعضای بدنم ذره به ذرش التماس خدا میکنه یوقت نعمتشو ازم نگیره و یا ذره ذره وجودم از درون نه تنها خودم حتی اعضای بدنم بخاطر اون قضیه شکرشو میکنند
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
ببخشید نمیتونم بگم اما راه نجاتم صفر درصد بود یعنی یک درصد هم نه! از هیییییچکس کاری ساخته نبود حتی خ ...
قضیه سلامتی نبود ها یسری مشکلات دیگه بودند که نمیتونم بگم
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
من؟ اینقدر اون لحظه احتیاج به خدا داشتم که گوشیمو خاموش کردم از همه دور شدم فقط هزاران هزار بار حتی در حالت خواب میگفتم کمکم کن