2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم پیام داد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 79 پست
مگه مامانش یه شب تنها بمونه میمیره خب تنها باشه یه شب چ میشه

تازه اگه مادرشو ببینی از صبح تا شب میگرده

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

به هیچ وجه از خونه بیرون نرود.    زیاد گیر داد بگو مهریمو بده هروقت دادی منم میرم.  ا ...

برا چی بمونه تحقیر بشه   بره خونه باباش  خواست جدا بشه مهریه هم میده شوهرش . موندن تو خونه به ج قیمتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟ چه علتی داره؟ مگه طلاق به این آسونیاست اونم با بچه

من با خانواده شوهرم توی خونه زندگی میکنم

هرچی که بگم کا بر خلاق میل خانوادش یا خودش باشه میگه طلاقت میدم

مثلا خودش یه جا دیگه سرکار میره ودیشب برنگشت خونه رف خونه دوستش همون  بقیه دوستاش با همسراشون برنامه چیدن برن استخر حالا نمیدونم خانما هم رفتن یا فقد اقایون  رفتن

بجز شوهرم  که  خانم اونی که رفتن خونش با من مشکل داره 

حالا شوهرم گف خستمه نمیتونم بیام  منم باور کردم نمیدونستم برنامه چیدن

بعد این بار اولشون نبود 

منم بچم این چن روز مریض وهی من دست تنها میبردم دکتر یا با پدرشوهرم یا پدر خودم  

همون روز یکی فامیلمون که باش صمیمی بودم   و از شهر دیگه خواست شب خونه بابام بمونه 

منم به شوهرم گفتم که میشه امشب خونه بابام بمونم  

قبول نکرد چون مادرش تنهاس گفتم خب یکی بیاد پیش مامانت مگه چی میشه کل اقوامشون تو یه خیابونن ولی اصلا قبول نکرد

بعدش دخترم با پدرم بردم دکتر

بعدمنم وقتی فهمید با دوستاش برنامه چیده براش پیام فرستادم که دوستات برات مهمترن ودلمو شکوندی با کارت و نمیگه بچمون مریض 

شوهرم بدجور عصبی شد ومیگه من نرفتم خوشگذرونی خستم بودن برنگشتم شهر بمون خونه بابات دیگه نمیخامت  وتا وقتی خونه هستی نمیام خونه الانم برنگشت خونه  

اینو بگم مجبور بمونا زیاد سرکار بخاطر خرج خانوادش

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

ارزش خودتونو بدونید باتوجه ب امضاتون خودتون رو حیف نکنید بیش از این.این نظر منه باز تصمیم خودتون

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بنظرم فرق می‌کنه  فعلا تو نبر با خودت  بزار بهونه ی تورو بگیره

بچه آدم جگر گوشه آدم ،بچه چه گناهی کرده که تاوان پدر مادر رو بده،یه مادر همیشه سختی ها رو تحمل میکنه که بچه آواره نشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
برا چی بمونه تحقیر بشه   بره خونه باباش  خواست جدا بشه مهریه هم میده شوهرش . موندن تو خونه ...

مهریم سال ۹۹

۸۰ بود  

مار رسم مهریه بالا نداریم

والله مشاور پول پیخاد من ندارم

بزار الان یه لینک میدم از اونجا کمک بگیر رایگانه،

و اینجا هم یه روانگر هست از اونم میتونی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
برا چی بمونه تحقیر بشه   بره خونه باباش  خواست جدا بشه مهریه هم میده شوهرش . موندن تو خونه ...

عزیزم بره بهش هیچی بهش تعلق نمیگیره تازه آقا می‌تونه عدم تمکین بزنه وشکایت کنه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

خب وقتی نمیخوادت میخواد طلاق بده چه اصراریه به موندن.اگرم میخوای بمونی به هر قیمتی که شده که پس باید به دلش راه بیای و غر نزنی.دیگه اونم میدونه که نمیخوای یا نمیتونی طلاق بگیری زور میگه بهت.

والله مشاور پول پیخاد من ندارم

https://moshaverebama.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C/

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
۸۰‌سکه؟

نه پول ۸۰ میلیون

پیامش مدرکه میتونه نشونه دادگاه بده که اون منو فرستاده خونه بابام به زور و اجبار

فکر کردین کار به اونجا برسه آقا قبول می‌کنه میزنه زیرش یه پیام مدرک حساب نمیشه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست