2777
2789

پیاز حلقه کن بزار کف پاهاش 

پیاز تب بُر هست....اگه پاشویه میکنی اب ولرم باشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

عزیزدلم نگوکه قلبم میلرزه 

دخترم دوشبه اینجوریه 

باامپول پایین اومده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم نگوکه قلبم میلرزه  دخترم دوشبه اینجوریه  باامپول پایین اومده

ای داد ان شا الله هر چه زودتر خوب بشه

ما اومدیم مسافرت هر کاری کردم دکتر نیومد خودم بهش ازیترو و ایبوپروفن دادم به فاصله 6 ساعت 

ولی هنوز داغه توخواب تب داره

ای داد ان شا الله هر چه زودتر خوب بشه ما اومدیم مسافرت هر کاری کردم دکتر نیومد خودم بهش ازیترو و ای ...

خیلی بده 

دلم میخواد بلند بلند گریه کنم

انشالله خوب میشه 

پیازحلق کن بذاررو دلش وکف پاهاش

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
خیلی بده  دلم میخواد بلند بلند گریه کنم انشالله خوب میشه  پیازحلق کن بذاررو دلش وکف پاه ...

وای منم موقع مریضی بچه ها داغون میشم

الان همه خوابن من بیدارم از استرس دست و پام لرز گرفته😢

وای منم موقع مریضی بچه ها داغون میشم الان همه خوابن من بیدارم از استرس دست و پام لرز گرفته😢

حآلت رومیفهمم 

الان تونت بزن دعای نور برای تب 

کوتاهه

چندین مرتبه بخون وفوت کن بهش خیلی موثره

اخه قرصش رو دادم 40 دقیقه هست خورده میترسم دوز بالاتر بد باشه

براش صلوات میفرستم الهی زودتر خوب بشه🙏🏽🙏🏽

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
براش صلوات میفرستم الهی زودتر خوب بشه🙏🏽🙏🏽

ممنون عزيزم

با دعاي شما خيلي بهتره

ديشب با قرص ديكلوفناك اخر تبش پايين نيومد ٢ ساعت گذشت پاشويه كردم

كمي فقط بهتر شد

ولي اب سيب زرد گرفتم يه ليوان دادم بهش فكر كنم حدود بك ساعت گذشت تبش اومد پايين و راحت خوابيد تا ١٠ صبح كه قرص استامينوفن دادم