2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ذهنم درگیرشده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 46 پست
Hasodim shod.  Man yabar raftam salon ye don psaram saresho bland nkard😂

🤣🤣🤣🤣 عه واقعا ولی جایی که من میرم بجز این پسره با رفیقاش همشون همیجورین 🤣کلا کتابخونه ی عجیبیه خودمم قبلا ندیده بودم برای خواهرم تعریف میکردم میگفت که چقدر عجیبه این کتابخونه کلا کتابخونه ی پایه ای آدماش خوبن انگار مثل خانوادت می‌مونن باهم دعوا میکنیم هم پسرا هم دخترا باهم متهد میشیم میریم با پسرا هم حرف می‌زنیم سر یه چیزی که اعتراض داریم باهم میریم اعتراض میکنیم خیلی باحاله

یکم بروتو نخش ی مدت زیاد برو بیرون تو خیلی سر صحبتو باز نکن ولی خب موضوع رو بده. اگه تونستی شم ...

یه چند باری هم خودش اومده از من و رفیقام شارژ گرفته بعدش میگفت میخوای گوشیمو بدم بهت خودت برو طرف خودتون بزن به شارژ شارژ شد بیار بهم بده منم از این دخترایی که کلا با پسرا خوب صحبت نمیکنمگفتم نمیخوام شارژرو میارم خودتون بزنید به شارژ لازمش ندارم هرموقعه دیگه شارژ شد بهم پس بدین 😂از این شگ اخلاقام با پسرانمیدونم چرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چند باری هم خودش اومده از من و رفیقام شارژ گرفته بعدش میگفت میخوای گوشیمو بدم بهت خودت برو ...

ریدی ک داداش طرف قشنگ اومده گفته بیا گوشی منو ببر بزن بیار😂

حالا تو اگه خونشون نزدیکه ب کتابخونه همین فن رو بزن روزی ک شارژر نیاورده بود  و داشت می‌رفت خونشون بگو شارژر میخام بعد اگه گفت ندارم اینا بگو میشه گوشیمو ببرید برگشتن بیام ازتون بگیرم . هم ادرسو میگیری هم شماره

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
 ریدی ک داداش طرف قشنگ اومده گفته بیا گوشی منو ببر بزن بیار😂 حالا تو اگه خونشون نزدیکه ب کتاب ...

🤣🤣آره من کلا میرینم بهش یعنی یه جوری حرف میزنم باهاش تازه یه بار اومدم تو نیم طبقه نشستم بعدش اومده بود با مامانش حرف می‌زد با گوشی هیم می‌خندید بعدش منم اعصابم خورد شد رفتم تو صورتش یه چند ثانیه ای داشتم با عصبانیت تو چشاش نگاه میکردم بعدش خودش اخم کرد یه جوری بهم فهموند حرف نزنم پشت گوشیش مامانش بعدش زدم رفتم اومد معذرت خواهی کرد باز من ریدم بهش  

ریدی ک داداش طرف قشنگ اومده گفته بیا گوشی منو ببر بزن بیار😂 حالا تو اگه خونشون نزدیکه ب کتاب ...

رفیقام میگن اگه روش کراش چرا اینجوری باهاش حرف میزنی ولی هنوزم نفهمیدم چرا اینجوری حرف میزنم باهاش

🤣🤣آره من کلا میرینم بهش یعنی یه جوری حرف میزنم باهاش تازه یه بار اومدم تو نیم طبقه نشستم بعدش اومد ...

ببین خااااااااک تو سرت یعنی ببین خااااااااک ها خااااااااک 

نیم طبقه همه رفت و آمد دارن؟ اونجا میتونی درس بخونی؟ اگه آره ک از این به بعد اونجا بخون اونم اگه بخادت بفهمه تو اونجایی خودش میاد اگه نه موقع غذا خوردن استراحت برو ولی تنها ک اونم فهمید بیاد . بکنم مهربونم باش یکم 

ببین خااااااااک تو سرت یعنی ببین خااااااااک ها خااااااااک  نیم طبقه همه رفت و آمد دارن؟ ...

خب نیم طبقه که میشه درس بخونی ولی من نمیخونم اونجا چون سرو صدا زیاد وقتایی که سردمه بخاطره اینکه ما شهرمون گرم سیره برف نمیاد کلا گرمه اما من سرمایه کولر که روشن میکنن من میام نیم طبقه درس میخونم 

آره رفیقام همینو میگن آره از این به بعد یکم مهربون تر رفتار میکنم

آفرین برا غذام برو نیم طبقه ب رفیقام بگو میان ولی ی جور ب پسره بفهمونن تو اونحایی

ببین خااااااااک تو سرت یعنی ببین خااااااااک ها خااااااااک  نیم طبقه همه رفت و آمد دارن؟ ...

حتی من قبلا دیدم حالش اصلا ن خوب نیست رفتم ازش حالشو پرسیدم گفت آره حالم خوب نیست بعدش یه هفته بد من حالم گرفته بود اومده بود نیم طبقه میگفت یادته اون روز حال منو پرسیدی منم اومدم ببینم چطوری بنظر حالت خوب نمیاد با اینکه خوب نبودم گفتم نه برعکس خیلی خوشحالم عالی عالی بعدش گفت عه انشالله همیشه خوشحال باشی و فلان یعنی خاک تورم که نگفتم حالم خوب نیست چس ناله کنم🤦‍♀️🥲

آفرین برا غذام برو نیم طبقه ب رفیقام بگو میان ولی ی جور ب پسره بفهمونن تو اونحایی

خودش میفهمه کلا ما هردفعه میخوایم بریم پایین همون لحظه رفیقاش بلند میکنه هم زمان می‌رسیم به دمه در سالن 

حتی من قبلا دیدم حالش اصلا ن خوب نیست رفتم ازش حالشو پرسیدم گفت آره حالم خوب نیست بعدش یه هفته بد من ...

م لمیخفتدقکیتقذنق

در همین حد 😐😐😐😐 برو آخر شبی اعصابم و بهم نریز فقط برو 😐

خودش میفهمه کلا ما هردفعه میخوایم بریم پایین همون لحظه رفیقاش بلند میکنه هم زمان می‌رسیم به دمه در س ...

خوبه دیگه خودش جور می‌کنه نیاز ب زحمت تو نیست  فقط یکم رو حرفات کارکن😐

2810