2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ذهنم درگیرشده

210 بازدید | 46 پست

من کتابخونه میرم کتابخونه ای که میرم یه پسری هستش که با همه دخترا حرف میزنه یا چند باری هم با خود منم حرف زده بنظرتون این پسر اجتماعی یعنی روابط اجتماعی بالایی داره مثلا درباره گذشته خودش یا درباره اتفاقای که توی کتابخونه میوفته صحبت میکنه باهمه هم صحبت میکنه میشه بگین چرا این شکلیه ؟ 

آخه روش کراش زدم ولی میدونم که نباید بزنم ولی بخاطر همین صحبت کردناش باخودم روش کراش زدم به مرور زمان فهمیدم با همه همین جوریه من تنها نیستم فکر کردم ازمن خوشش میاد که میاد باهام حرف میزنه و دردودل میکنه بعدش فهمیدم تنها نیستم واقعا نمی‌فهمم چرا اینجوریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درباره چی باهات حرف زده ؟

دربابه همه چی میگه کنترل و بیار یا نمیدونم چقدر بدین شماها صندلی منو برداشتین حالت خوبه چرا سر همه چی دعوا میکنید نمیدونم فلان اتفاق افتاده میدونستی فلان چیز شده تو گذشتم داری میری برای چی میری از این جور حرفا

دربابه همه چی میگه کنترل و بیار یا نمیدونم چقدر بدین شماها صندلی منو برداشتین حالت خوبه چرا سر همه چ ...

اگه اینجوری صحبت می‌کنه باهات  ی نگا بنداز ببین با بقیه دختران همنیجوریه اگه آره برو تو کارش اگه نه ک لا.شیه  بیخیالش شو

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
اگه اینجوری صحبت می‌کنه باهات  ی نگا بنداز ببین با بقیه دختران همنیجوریه اگه آره برو تو ک ...

خب آره با بقیه هم همینجوری حرف میزنه یعنی با همه که نه چند نفر رفیق که هستیم کلا با بقیه در حد سلام و علیک ولی با منو ۱ از رفیقام دیگم اینجوری میاد تو صورتمون حرف میزنه باهامون خب آدم یه جورین میشه قبلا فکر میکردم فقط با من اینجوری بعدش نشستیم بهم تعریف کردیم  فهمیدیم با ما سه نفر اینجوری رفتار میکنه

Male ma jdast psra onvar dokhia otagh.  Mal shoma ghtie.

نه ماقاطی نیستیش اما توی یه سالن درس میخونیم بینمون یه دیواره اما یه آبخوری داره داخل سالن که ماله دخترا و پسرا باهم یکی اونجا همو می‌بینیم یا تو حیات که غذا میخوریم یا راه میریم 

خب آره با بقیه هم همینجوری حرف میزنه یعنی با همه که نه چند نفر رفیق که هستیم کلا با بقیه در حد ...

پس ارتباط اجتماعیش خوبه با شما حس راحتی  کرده بیشتر حرف میزنه

پس ارتباط اجتماعیش خوبه با شما حس راحتی  کرده بیشتر حرف میزنه

هوم منم همین فکرو میکنم نباید روش کراش میزدم حالا درنمیاد از ذهنم یعنی نمیگم مدام بهش فکر میکنما اما خب دیگه کراش زدم روش 

هوم منم همین فکرو میکنم نباید روش کراش میزدم حالا درنمیاد از ذهنم یعنی نمیگم مدام بهش فکر میکنما اما ...

یکم بروتو نخش ی مدت زیاد برو بیرون تو خیلی سر صحبتو باز نکن ولی خب موضوع رو بده. اگه تونستی شمارشو یا پیجشو ب بهانه درس اینا بگیر 

2810