2777
2789

سلام عزیزان من جنینم ک سقط شد در ۲۸ هفته .

هزار و یک مشکل داشت .قلبش مشکل داشت.روده اش .اسکلتی مشکل داشت و...

من دیگه باردار نشدم  چون ترسیدم راه و روشی هست بشه بچه ی سالم به دنیا بیارم؟؟ لطفا اگر نتیجه ای از درمان خاصی گرفتید خوشحال میشم بهم بگید

♥️تا شدم بى خبر از خويش خبر ها دارم بى خبر باش كه خبر هاست در اين بى خبرى♥️😻براى سلامتى نى نى تو دليم و باباش دعاااا كنين برام♥️

یکبار مشکل داشتن جنین دلیل نمیشه که نتونید به حالت طبیعی بچه سالم داشته باشید نگران نباشید از هر ۱۰۰ بارداری ۲۰ تا تو ماه‌های اول سقط میشن یا به مشکل ماژور مثل مشکلات جنین شما میرسن

باردار بشید قبلش اسید فولیک ۴ میلی گرم سه ماه مصرف کنید تا آخر سونوی انومالی جای خوب برید بجای غربالگریها سلفری کنید و اوکی قلب انجام بدید نگرانی نداره دیگه

یکبار مشکل داشتن جنین دلیل نمیشه که نتونید به حالت طبیعی بچه سالم داشته باشید نگران نباشید از هر ۱۰۰ ...

عزیزم نمیشه ک آخه .خانواده همسرم .هم نابینا دارن هم سندرم داون و هم بیماری Cp اونم فامیل های درجه یک.

تو خانواده خودم سابقه نابینایی و قلبی و.....

فک کنم نباید هیچ وقت به بارداری فکر کنم

♥️تا شدم بى خبر از خويش خبر ها دارم بى خبر باش كه خبر هاست در اين بى خبرى♥️😻براى سلامتى نى نى تو دليم و باباش دعاااا كنين برام♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیشه ک آخه .خانواده همسرم .هم نابینا دارن هم سندرم داون و هم بیماری Cp اونم فامیل های درجه یک ...

نه عزیزم انقدر ناامید نباش برای بیماری های ژنتیکی مثل نابینایی مادرزادی ژنتیکی و سندرم های داون و ترنر میتونید با همسرت آزمایش کاریوتایپ بدید قبل بارداری اما هزینش زیاده توصیه نمیشه 

بعدشم برای بیماری قلبی هم اکوی قلب جنین هست دیگه

سی پی هم معمولا علائمش تو سونو نشون داده میشه اما ژنتیکی نیست واقعا

نه عزیزم انقدر ناامید نباش برای بیماری های ژنتیکی مثل نابینایی مادرزادی ژنتیکی و سندرم های داون و تر ...

😭😭خیلی نا امیدم .اسید فولیک ۴ میلی گرم رو از فرداشب شروع میکنم واقعا

عزیزم نمیشه ک آخه .خانواده همسرم .هم نابینا دارن هم سندرم داون و هم بیماری Cp اونم فامیل های درجه یک ...

ببین تو حاملگی نمیشه نابینایی رو تشخیص داد مگر اینکه ژنتیکی باشه و ژنش کشف بشه که خب آزمایشش خیلی خیلی هزینه داره 

ولی سندرم داون و بیماری قلبی و سندرم های دیگه ژنتیکی خیلی راحت مشخص میشه تو ۱۸ هفته هم بابت کلیه و روده و مغز خیالت راحت میشه 

حتما قبل اینکه باردار بشی برو پیش یه متخصص ژنتیک و متخصص پریناتولوژی ویزیت بشی

😭😭خیلی نا امیدم .اسید فولیک ۴ میلی گرم رو از فرداشب شروع میکنم واقعا

اره اسید فولیک برا همه ۱ میدیم اما شما که سابقه داشتی بهتره ۴ استفاده کنی ناامید نباش عزیزم برو اول متخصص ژنتیک صحبت کنید چه کسی از خانواده همسرتون سندرم داونه