2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت انقد همه از پدر مادرشون بدشون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 29 پست
اینجا درونی که اون بیرون نمیتونیم بریزیم بیرونو  میریزیم بیرون میدونم یکم پیچیده شد

عادی سازی میشه

باز فقط این درون باشه اوکی

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد اینکه خیلیا میگن بابام پول نمیده فلانه بهمانه ، بعد میبینی فرداش تاپیک لوازم آرایش خریدنشو میزنه ...

آره تو سن رشدن حساسن

جوگیرم هستنا یه چیزی میشه دیگه ته ته بدیشو میبینن 

ولی یه مسئله ام هست به نظرم خوبه این اتفاق اینکه راحت تر حرف میزنن و حقشون میگیرن ک اتفاقا این داشت تو مسیر درست می‌رفت یه سری جوگیر اومد این بدبختاو بدبخت جری کردن گستاخی با حق گرفتن اشتباه گرفتن 

وگرنه حق گرفتنشون تا حدودی اوکی ب نظرم

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

والله خودم با اینکه بابام وضع مالیش عالی بود و همیشه یخچال پر بود مامانم بیشتر وقتا غذا درست نمی‌کرد از مدرسه میومدم خودم سریع کباب تابه یا یه چیزی درست میکردم شام هم که هیچوقت درست نمی‌کرد می‌گفت پاشید یه چیزی بخورید خودتون ، بعد مامانم وسواس داشت اگه اتاقم به هم ریخته می‌شد اینقدر جیغ و داد میکرد بابامو مینداخت به جون ما ولی 

همیشه هم عاشق مامانم بودیم و هستیم 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
کلا هزار جور‌مسائل بی ربط به هم ربط دادی  اتفاقا میگم چرا پدر مادر سالاری طفلکی ها گناه دارن آ ...

میگم فازشون عجیبه هم درمورد آزادی روابط هم حمله به والدین

ولله ظلم چی کارایی برام کردن کمتر پدر ومادری اطرافم واسه بچه هاشون کردن

ولله از هر ده ۶۰ و۷۰ بپرسی یه دمپایی خورده

ظلم چ بامزه

شکاف نسل ها هست همیشه

ولی داد سر پدر ومادر هیچ حجوره تو کتم نمیره

نظر شمام محترمه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

چون اینجا واقعیت میگن بنظرت عجیب میاد  تو واقعیت ک طرف نمیاد پیشت بگه پدر مادرم الن بلن یا شوه ...

حالا این ب کنار..من تعجبم از اینه ک چرا انقد مشکلات دارن اصلا؟؟؟ مگه میشه ادم انقد بناله یا مشکل داره؟؟؟ 

میگم فازشون عجیبه هم درمورد آزادی روابط هم حمله به والدین ولله ظلم چی کارایی برام کردن کمتر پدر وما ...

فکرشو کن الان پدر و مادر اینا اجازه ندارن به گوشی هاشون دست بزنن ، راحت رل میزنن کات میکنن کراش میزنن دوباره را میزنن قرار میذارن بعد هم میگن آزادی نداریم، 😐 من خودم که اصلا گوشی نداشتم میگفتن گوشی میخوای چیکار هروقت رفتی دانشگاه می‌خریم داشت 

همش پای درس و تلویزیون بودم نهایت تفریحم این بود دوستم میومد جلو خونه مون با هم حرف می‌زدیم 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
فکرشو کن الان پدر و مادر اینا اجازه ندارن به گوشی هاشون دست بزنن ، راحت رل میزنن کات میکنن کراش میزن ...

ای خدا اصلا به خودشون آسیب میزنن

فکر میکنن چون مده اینا جامی مونن

حالا مد چی 

کیدرما کیپاپ

رل 

اکس

رابطه کامل

تامبوی 

گرایش عجیب

ولله خوبم زیاد دارن

ولی جوگیرم زیاد

اخه عزیزم حیف جوونیت پسر میخوای چکار

دختر پاک معصوم فقط برای اینکه نگن امله میره تو رابطه

پسرام کلا به عشق وتعهد اعتقاد ندارن

خودشون حیفن

ای خدا اصلا به خودشون آسیب میزنن فکر میکنن چون مده اینا جامی مونن حالا مد چی  کیدرما کیپاپ ...

بعد جالبش اینه هیچ پسری امکان نداره با دختری وارد رابطه باشه و عکس برهنه ازش نخواد ، یعنی امکاااااان نداره

قطعا دختره چون عاشقش میشه به حرفش گوش میده بعد چه سواستفاده هایی ازشون میشه😢

بعد جالبش اینه هیچ پسری امکان نداره با دختری وارد رابطه باشه و عکس برهنه ازش نخواد ، یعنی امکاااااان ...

خدا رحم کنه

میگم سریال کلاه پهلوی روببین

قشنگ قضیه اغتشاش پارساله

وآسیبای بیحجابی

ولله تا جایی که من دیدم پدر ومادرا انقد از خودشون میگدرن وزحمت میکشن همه شم واسه بچه 

یه پدر در سال چند دست لباس میگیره یا خرج آنچنانی شخصی

استثنا هم هست ولی خیلییی کم

ولله من خودم دیدم بعضی مادرا تو جمع بچه چنان سرش داد زده وتوهین کرده من دلم شکست به جای اون 

بحران بلوغ نیست این بخدا

خدا رحم کنه میگم سریال کلاه پهلوی روببین قشنگ قضیه اغتشاش پارساله وآسیبای بیحجابی ولله تا جایی ک ...

درسته عزیزم حرمت ها از بین رفته و بچه ها هیچ احترامی واسه پدر و مادرشون قائل نیستند 😢 حتما میبینم عزیزدلم ممنون 😘

میگم فازشون عجیبه هم درمورد آزادی روابط هم حمله به والدین ولله ظلم چی کارایی برام کردن کمتر پدر وما ...

ممکن بعضی از حرفات ممکن ها درصد کمی احتمال داره درست باشه 

اما تعصب بیجا داری 

تعصبت تعقلتو گرفته 

آزادی روابط منظور من نبود اصلا خیلی بی ربط همه چیز بهم ربط میدی یه فیلمم تو کل عمرتون دیدید یکی در میان مثالش میزنی

همین ک همون کتک خوردن با دمپایی طبیعی می‌دونی نشون میده اصلا متوجه نشدی مورد ظلم بودی 

و همون پدر آدم های مثل شما توی ظلم بمونن چرا مایی ک متوجهش میشیم از ظلم بقیه ناراحت بشیم واقعا 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
بعد جالبش اینه هیچ پسری امکان نداره با دختری وارد رابطه باشه و عکس برهنه ازش نخواد ، یعنی امکاااااان ...

مشکل از جامعه ماست ک انقد ب مرد بها داده شده که دخترای نادون خامشون میشن و خودشون براشون کوچیک میکنن 

اگر انقد زنو کوچیک نمی‌کردن الان انقد خیانت ب زنا نمیشد و انقد دخترامون ابلهانه انتخاب نمیکردن

مثل اینکه زیاد دیدین  عکس برهنه خواستن از بقیه چطوری انقد از همه خبر دارید و درباره کل جامعه نظر میدین؟