بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تونستی ماسک هانادی رو حتما بگیر حرف نداره تو حمام ب ساقه ی موهات میزنی وقتی هم از حمام در اومدی ...
عزیزم ماسکی که گفتی مو رو آبرسانی هم میکنه؟
من موهامو دکلره کردم رنگ کردم خیلی خشک شده😬
زنده باد اشتباهات من...که بیپروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقهم و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بیحساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت میخواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون میکنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
چندوقت استفاده کردین خشکی موهاتونو برطرف کرد؟ من ۳ ۴ ماهه میزنم فرقی نکرده
برو موهاتو موخوره گیری کن تو ارایشگاه بعدرغن بزن
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️