2777
2789
همیشه کوتاه میکنم موخوره هاشو دوباره زود میزنه

کوتاه نه موخوره گیری اخه بعضی از تارهای مو شکسته و خیلی کوتاه تر شده باید مو خوره گیری کنی نه کوتاهی

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه نه موخوره گیری اخه بعضی از تارهای مو شکسته و خیلی کوتاه تر شده باید مو خوره گیری کنی نه کوتاهی

بابا من همیشه کوتاه میکنم سرشو بقیشونم موخوره گیری میکنم

قبلنا سه ماه یه بار الان چندماهه که هرماه میرم

ولی بازم موخوره میزنه سریع

روغن آرگان رو روی کف دستت بزن کف دستت رو بهم ماساژ بده که گرم بشه

ساقه موهات ک نمناک هست رو با روغن به صورت گذاشت و برداشت و پِرسی بزن نباید خیلی بزنی موهات چرب میشه

فیشیال کارم سوالی بود درخدمتم

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

روغن تراپی بعد حمام اگه مداوم انجام بشه مو رو احیا میکنه. من خودم موهام خیلی بهتر شده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

روغن تراپی بعد حمام اگه مداوم انجام بشه مو رو احیا میکنه. من خودم موهام خیلی بهتر شده

من چن ماهه میزنم رو ظاهرش تاثیری نداشته ولی دست بکشی توش نرم شده نسبت به قبل

من چن ماهه میزنم رو ظاهرش تاثیری نداشته ولی دست بکشی توش نرم شده نسبت به قبل

داره اثر میکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

روغن آرگان رو روی کف دستت بزن کف دستت رو بهم ماساژ بده که گرم بشه ساقه موهات ک نمناک هست رو با روغن ...

لطفا بگو کلیندامایسین و یا سرم ضدجوش اورژانسی بیوآکوا برای روی فقط جوش،خوبه؟

من خسته شدم از جوش

فقط هم در دو نقطه ی صورتم جوش زیاد میزنم

اونم نزدیک گوش پایین صورت 

چه کنم؟

برای لک چه کنم؟

روغنی چیزی معرفی کن

مرسی

واقعا ذله شدم و فرسوده🥲

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
قشنگ مرطوب باشه یا ۸۰ ۹۰ درصد خشک شده باشه؟ 

ببین از حموم اومدی بیرون خب

موهات رو با یه حوله آب اضافش رو بگیر

حدود نیم ساعت حوله حموم بپوش(بدون اینکه در معرض هوا باشه چون ببین دیدی وقتی توی حموم ماسک مو میزنی مو لخت خوب میشه تا میای بیرون مو در معرض هوا قرار میگیره وز میشه؟به این علت که داخل حموم با محصولات مناسب مو مثل ماسک مو آبرسانی میشه و وقتی میای بیرون لایه محافظ شونده نمیزنی اون آبرسانی ک کردی تبخیر میشه) پس نزار در معرض هوا بمونه بعد روغن مو از جای معتبر بگیر باید اصل باشه یعد نیم ساعت بزن به موهایی که ۶۰ درصد نم داره به روشی ک بهت گفتم

این همون لایه محافظ شوندس

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

اسی جان

منم به درد تو دچارم

بشدت موخوره دارم

روانم ریخته به هم

پوست و مو منو بیچاره کرده

میخام آرگان و نارگیل بخرم

موهام بشدت خشکه

حواسم نبود بهشون

درگیر مسائل دیگه بودم

اشتباه کردم

راستی من دکلره و رنگ زیاد کردم و مثل چی پشیمونم ،تو نکن هیچوقت

اتو نکش

سشوار از دور و با فاصله

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️