2777
2789
پس خودتو قوی کن از حاشیه سازی ها ضربه نخوری من همیشه همه چیز به گلگیر چپمه نه توقعی دارم نه چیزی اگر ...

اخه عزیزم مامانم باشون درگیره هی حرف میبرن میارن

بعد میاد میگه مادرشوهرت اینطور پدرشوهرت اینطور

بم بی احترامی کردن اینطور کردن اونطور شد

هر چی هم بگم اصلا من حرفشونو نمیخوام بشنوم به من چه

باز ادامه میده

اره بابا بی خیال

من ب خاطر خودش میگم ...انقد بی احترامی ازشون دیده ولی ب من چه 

صلاح زندگیشو خودش میدونه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

ای کاش با سیاست برخورد می‌کردند درگیری بیشتری ایجاد نمی‌کردند ....

وااله به خدا

مادر من انقد سادس ک خدا میدونه

بعد از اون طرف اونا مارمولکککک

ازینا که مو رو از ماست میکشن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااله به خدا مادر من انقد سادس ک خدا میدونه بعد از اون طرف اونا مارمولکککک ازینا که مو رو از ماست ...

میدانم چی میگی متاسفانه منم درگیرش هستم ...ساده بدون سیاست و فقط حرف میزنند و خودشان هم عقل کل میدانند نمیخواهند هم گوش کنند ...

میدانم چی میگی متاسفانه منم درگیرش هستم ...ساده بدون سیاست و فقط حرف میزنند و خودشان هم عقل کل میدان ...

دقیقا💔

اخه عزیزم مامانم باشون درگیره هی حرف میبرن میارن بعد میاد میگه مادرشوهرت اینطور پدرشوهرت اینطور بم ...

آفرین خودش این سبک زندگی رو انتخاب کرده پس وقتی داره غر میزنه گوش نده بپیچون دیگه هم تلاش نکن به جاش فکر کنی آدما کلا این مدلی ان به جاشون فکر کنی دیگه توی فکر کردن تنبل میشن بذار خودش به این نتیجه برسه که نباید رابطه رو اینطوری پیش ببره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
آفرین خودش این سبک زندگی رو انتخاب کرده پس وقتی داره غر میزنه گوش نده بپیچون دیگه هم تلاش نکن به جاش ...

ببخش نمیدونم چرا از طرز حرف زدنت بلند خندیدم یعنی بلندا🤣

😅

ب خدا جاریم ک غریبه بود با ازدواج قبلی و چند سال بزرگتر بودن و مخالفت مادرشوهرم تا الان یه بحث هم ن ...

ایکاش یه بار فقط کلی میگفتی مامان یه جور رفتار ن که رفتن حاشیه سازی نکن بچه نبود که متوجه میشد ..

دوستان اگه خانواده همسر در طول سال هیچ تماسی با شما نداشته باشن و فقط ب همسرت زنگ بزنن و عید همسرت ب ...

اگه شوهرت اصرار کرد بخاطر اون برو

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ایکاش یه بار فقط کلی میگفتی مامان یه جور رفتار ن که رفتن حاشیه سازی نکن بچه نبود که متوجه میشد ..

متاسفانه نمیخواهند قبول کنند و یک بار کلی با جزییات سری بعد یجور دیگه دردسر و ماجرای جدید ایجاد میشه ....

متاسفانه نمیخواهند قبول کنند و یک بار کلی با جزییات سری بعد یجور دیگه دردسر و ماجرای جدید ایجاد میشه ...

کسی که با دو کلمه حرف زدن مادرش مشکل درست کنه مطمئین باش اون  از هر حرفی دردسر و درست میکنه مامان اسی نمیتونه هر حرف ای که بخواد بزنه که انالیز کنه که