2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت شاید دختره ولی دکتر خودم گفت فقط الکی حدس میزنن اگه بگن دختره مطمئن نباش شاید دختر یا پسره قطعی ...

برا من ان تی گفت ۷۰درصد دختر و دختر بود

علائمتون چیاس

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

😐

جدی میگی اینو یا سرکارمون گذاشتی؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

برا من ان تی گفت ۷۰درصد دختر و دختر بود علائمتون چیاس

علاقه ب ترشی هنوزم صب حالم بده بعضی وقتا شکمم تیزه کلا اولاش از شیرینی و گوشت و مرغ بدم میومد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
برا من ان تی گفت ۷۰درصد دختر و دختر بود علائمتون چیاس

سه ماه اول شدید حالم بد بود سردرد و تهوع و...شیرینی جات اصن دوسندارم.بیشتر لیموترش اینا دوسدارم

ان تی گف احتمالا دختر

ب امید رسیدن ب هدفم.  
علاقه ب ترشی هنوزم صب حالم بده بعضی وقتا شکمم تیزه کلا اولاش از شیرینی و گوشت و مرغ بدم میومد

من از گوشت متنفر بودم عاشق مرغ بودم بو گوشت حالمو بد میکرد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

سه ماه اول شدید حالم بد بود سردرد و تهوع و...شیرینی جات اصن دوسندارم.بیشتر لیموترش اینا دوسدارم ان ...

من فک کنم برا شما همون دختر باشه 

علاقه ب چیپس و پفک و فست فود وتند و ترش هم دادی؟

دختر همیشه زود تر حالت تهوع اینا داره.پسر هم آدم حالت تهوع داره ولی یکم دیر تر سراغش میاد.

در مورد ویار کردن هم بنظر من آدم هرچی ک قبلاً دوست داره میخوره ربطی نداره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...