2777
2789

سلام جناب مشاور لطفا بگید بچم چشه؟؟ گفتن بیماریERCC6 داره یعنی چی؟؟؟

منو شوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم و سابقه نداشتیم بچه اولمون هست. خواهش میکنم بگید باید چکارکنم...ممکنه دوباره تکرار بشه و چقد عمر میکنن؟؟

پاسخ:
متاسفانه بچه شما مبتلا به بیماری پیری زودرس هست و این بیماری در ازدواجهای فامیلی رخ میده و 25درصد بچه های شما به این بیماری مبتلا خواهند شد. خوشبختانه امکان تشخیص در دوران بارداری برای شما وجود داره و مجوز سقط هم داده میشود.. از نظر طول عمر هم عرض کردم پیری زود رس دارند و زیاد عمر نمیکنن و مشکلات ذهنی جسمی هم خواهند داشت...

امروزه با توجه به گسترش بیماریهای ژنتیکی و نقایص مادرزادی،مشاوره ژنتیک می تواند گام مهمی در کنترل و پیشگیری بیماریهای ژنتیکی و مادرزادی ایفا کند و با افزایش سطح آگاهی مردم نقش کلیدی و موثری را در این راستا به عمل آورد هدف اصلی بالابردن سطح آگاهی مردم کشورمان می باشد. امیدواریم که روز به روز آمار تولد فرزندان معلول و عقب مانده در کشور کاهش پیدا کند.

پاسخ برخی سوالات کاربران عزیز در پیج اینستاگرام مشاور قرار داده شده تا تمام کاربران عزیز استفاده کنن و از تکرار سوالای مشابه جلوگیری شود.

• آزمایش کم خونی پیش از ازدواج برای چیه؟؟
  • ما توی خانواده ناشنوایی داریم باید چکار کنیم برای تست ژنتیک؟؟
  • پدرم بیماری هانتیگتن داره خیلی میترسم منم مبتلا بشم؟؟
  • من بیماری پیسی دارم به بچم منتقل میشه؟؟
  • همه آزمایشات ژنتیکی  و پزشکی دوران بارداری سالم بود اما بچم بیمار بدنیا اومد؟؟
  • چندین بار باردار شدم و جنین هام سقط شدن باید چکار کنم چه تست ژنتیکی بدم؟؟
  • من بیماری ام اس دارم چند درصد ممکنه به بچم منتقل بشه؟؟
  • آیا همه بیماریهای ژنتیکی ارثی هستن؟؟
  • بیماری دلقکی چیه و چطور باید جلوشو بگیریم؟؟
  • سابقه بیماریSMA داریم باید چکار کینم قبل از بارداری؟؟

پیج: moshavere.gntc

موفق باشید